Over TGV

TG-Vastgoed staat voor "Teun Gundelach Vastgoed". Teun Gundelach is al jaren actief in het onroerend goed en opereert met zijn bedrijf vanuit een landhuis/boerderij in Zwartebroek. In de beginjaren was TG-Vastgoed met name bekend om het bemiddelen bij woningen in het duurdere marktsegment. Ook hadden destijds boerderijen en landelijk gelegen woningen de voorkeur.

Met name door de vraag vanuit de markt is TG-Vastgoed de laatste jaren actief in de "volle breedte" van de woningmarkt en bedrijfshuisvesting. Maar ook in de volle breedte van de makelaardij. Zo kan men er terecht voor bemiddeling, verhuur, taxaties, assurantiën, hypotheken etc.

Het bedrijf onderscheidt zich ook door het grote werkgebied. Het aanbod op de website laat zien dat de activiteiten verder reiken dan de Veluwe. Hoewel het een cliché lijkt, is de persoonlijke aandacht die Teun Gundelach schenkt aan zijn klanten kenmerkend en alom bekend. Samen met zijn enorme kennis van de onroerendgoed markt is zijn unieke werkwijze de oorzaak van het succes van TG-Vastgoed.

Neem geheel vrijblijvend contact op. Telnr:  0342-440600 Email: info@tg-vastgoed.nl
Het TGV-team staat voor u klaar!