Te koop

Laakweg 25Nijkerkerveen

Zoekt u een buitenverblijf/paardenparadijs, onder de rook van Hoevelaken/Amersfoort met veel bijgebouwen. Waar sfeer, creativiteit en ruimte aanwezig is.

€ 595.000 k.k. Te koop

Delderveenweg Zwartebroek

Dé start verkoop van 8 twee-onder-één-kapwoningen in nieuwbouwproject “Dwarsakker” te Zwartebroek.

€ 0 v.o.n. Te koop

Middelaar 3Terschuur

Een gouden kans om betaalbaar buitenaf te wonen, ideaal voor paarden liefhebber, landelijk gelegen. Op ideale plek uw droomhuis te realiseren.

€ 479.500 k.k. Te koop

Van Breugelplantsoen 45Barneveld

Op goede locatie, nabij het Schaffelaarse bos, station en gezellige centrum van Barneveld, riante familie woning.

€ 414.900 k.k. Te koop

Hullenkant 41Elspeet

Een duurzame, onderhoudsvriendelijke, met een charmante rietgedekte woning nabij Ermelo/Harderwijk. Op een romantische, rustige locatie.

€ 750.000 k.k. Te koop

Eikendalsveenweg Kavel 1Zwartebroek

Welkom bij uw plaatselijke Makelaar in Zwartebroek TGV. Wij willen u graag hartelijk welkom heten in onze gezellige, warme omgeving tussen Barneveld en Amersfoort!

€ 269.500 v.o.n. Te koop

Eikendalsveenweg Kavel 2Zwartebroek

Welkom bij uw plaatselijke Makelaar in Zwartebroek TGV. Wij willen u graag hartelijk welkom heten in onze gezellige, warme omgeving tussen Barneveld en Amersfoort!

€ 237.500 v.o.n. Te koop

Molweg 5TERSCHUUR

Royaal landhuis met souterrain en diverse bijgebouwen. Stal, schuur, kas. I bosrijk omgeving, ook wel "Het Paradijs" genoemd. Uiterst geschikt voor mantelzorg, of ook wel zorg instelling. Alles in overleg met de Gemeente Barneveld.

€ 1.395.000 k.k. Te koop

Koperweg 6Zwartebroek

Uniek en centraal in Nederland gelegen, in het buitengebied nabij Zwartebroek en Hoevelaken treft u deze semibungalow. De woning heeft één van de mooiste uitzichten over uitgestrekte natuurgebieden.

€ 525.000 k.k. Te koop

Baron van Nagellstraat 48VOORTHUIZEN

Een gezellige, stijlvolle gerenoveerde woning, waarbij gebruik gemaakt is van hoogwaardige materialen en veel aandacht geschonken is aan originele stijlkenmerken. De woning bevat authentieke kloosterdeuren/exclusieve paneeldeuren sommigen zijn voorzien van glas in lood elementen.

€ 649.500 k.k. Te koop
Er zijn geen resultaten gevonden.