Wildforsterweg 17-116Verkocht

Wildforsterweg 17-116 Wildforsterweg 17-116Wildforsterweg 17-116Wildforsterweg 17-116Wildforsterweg 17-116Wildforsterweg 17-116Wildforsterweg 17-116Wildforsterweg 17-116Wildforsterweg 17-116Wildforsterweg 17-116Wildforsterweg 17-116Wildforsterweg 17-116Wildforsterweg 17-116Wildforsterweg 17-116

Beschrijving

bosrijke omgeving, recreatiewoning, wild spotten, fiets en wandel routes.

  • Vraagprijs: €0 k.k.
  • Plaats:Putten
  • Perceel oppervlakte:268 m²
  • Woon oppervlakte:60 m²

Meer informatie

Bent u de drukte van de randstad zat, of zoekt u een vrijwel onderhouds-vrij vriendelijke plek om te genieten van de rust die de Veluwe te bieden heeft op eigen grond!
Dan heten wij u hartelijk welkom op het park Reewold, waar de omgeving bekend staat om zijn uitzonderlijke mooie bosrijke natuur, waar wild te spotten is vanaf de fiets.

Genieten tussen de pittoreske dorpjes als Putten, Garderen, Voorthuizen, Leuvenum, Harderwijk en dit alles op fiets afstand!

Uw gouden kans op praktische plek in bosrijke omgeving met mogelijkheid te parkeren op eigen grond.
Het geheel ziet er uiterst verzorgt en goed onderhouden uit. Deze aankoop is niet alleen genot, maar ook belegging. 

Het betreft hier een L-vormige recreatiewoning met overdekt terras bestaande uit, riante living met open keuken, en twee royale slaap kamers. en een badkamer. De woonkamer is groot genoeg om er een extra slaapbank te plaatsen zodat u drie afzonderlijke slaap plaatsen heeft. 
Het geheel is aangesloten op G/W/E. Tevens is alles buiten strak en onderhouds vriendelijk.

Als extraatje is er achter de woning een riante hobby schuur.

Privacy op deze plek is rondom gewaarborgd. Ook is er sfeervolle buiten verlichting! Kortom wenst u betaalbaar investeren met een hoog gehalte aan genieten en ook nog rendement bij verhuur dan is dit uw GOUDEN kans!

Indeling

Indeling:

Via royale overdekte terras  komt u bij de voordeur. Bij het openen van de voordeur komt u in de centrale hal die ontsluiting geeft naar een slaapkamer, een badkamer de keuken/woonkamer. De slaapkamer heeft een royale vaste kast. 


In de woonkamer is tevens een ontsluiting naar de ouder slaapkamer die ook voorzien is van een royale vaste kast.
Alle ruimtes zijn voorzien van mooi daglicht.

 

Bekijk op de kaart