Wallerstraat 57Verkocht

Wallerstraat 57 Wallerstraat 57Wallerstraat 57Wallerstraat 57Wallerstraat 57Wallerstraat 57Wallerstraat 57Wallerstraat 57Wallerstraat 57Wallerstraat 57Wallerstraat 57Wallerstraat 57Wallerstraat 57Wallerstraat 57Wallerstraat 57Wallerstraat 57Wallerstraat 57Wallerstraat 57

Beschrijving

“Onopvallend en er toch uitspringen!” zo zou u de eerste indruk omschrijven van deze jaren dertig woning!

  • Vraagprijs: €369.500 k.k.
  • Plaats:Nijkerk
  • Perceel oppervlakte:279 m²
  • Woon oppervlakte:155 m²

Meer informatie

Grote (eigenlijk dubbele) stadstuin, extreem veel beneden woonruimte, gewoon  ideaal voor kantoor of praktijk aan huis, mantelzorg of hobbyruimte.

Het betreft een twee-onder -één kap woning met eigen oprit naar zeer royale multifunctionele ruimte thans ingericht als kinderdag verblijf. 
Deze kan geweldig als extra woonruimte gezien worden. 

De praktische berging met dubbele deur bevindt zich aan de voorzijde. De woning heeft een voortuin en een uitspringende achtertuin, een plek waar de zon je overal tegemoet komt.

De woning is goed gemoderniseerd maar heeft de stijl uit de jaren dertig behouden.

Traditioneel gebouwde woning, voorzien van isolatie (later aangebracht), voorzien van dubbele beglazing (gedeeltelijk zelfs met hr. ++glas) en niet te vergeten het bewaarde glas in lood op meerdere plekken!

Verder een grote dakkapel, een royale woonkamer met houtkachel en voorerker.

Woonkamer met houtenvloer, voorzien van mooie brede planken.

 

Downloads

Indeling

Begane grond:

Zij-entree, hal met toegang naar toilet en badkamer, badkamer is voorzien van bad, douche en wastafel. Verder bevindt zich nog een slaapkamer achter het huis, deze heeft een fantastische toegang tot de achtertuin alsmede naar het bijgebouw

De woonkeuken is in het midden van het huis, het is een warme hoek opstelling met diverse inbouw apparatuur al het noodzakelijke is vertegenwoordigd. Vanuit deze keuken is er een tussenhal met royale trapgang naar de eerste verdieping en toegang tot een grote gezellige woonkamer.

Eerste verdieping;

Bestond voorheen uit drie slaapkamers maar nu twee, met dakvenster en extra opslagruimte onder de kap (let op de grote dakkapel).

Indeling aanbouw is totaal nieuw.

Riante verbouwde ruimte met nog extra twee slaapkamers. Voorzien van pvc-vloer, schuifpui naar tuin, cv-opstelling en extra toiletruimte. 

De achtertuinen zijn nieuw met straatwerk en borders, onderhoudsvriendelijk en praktische royale terrassen. Genieten is hier niet moeilijk.

De woning is gelegen op een goede locatie met goede bereikbaarheid en voorzieningen op loop- en fietsafstand.

Hartelijk welkom.

Bekijk op de kaart