Vellengastraat 3Verkocht

Vellengastraat 3 Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3Vellengastraat 3

Beschrijving

Welkom bij deze warme en zeer goed onderhouden instapklare woning.

  • Vraagprijs: €449.500 k.k.
  • Plaats:Zwartebroek
  • Perceel oppervlakte:269 m²
  • Woon oppervlakte:140 m²

Meer informatie

Met (bescheiden trots) mogen wij u deze woning aanbieden van de eigenaren die het zelf met liefde en vakmanschap hebben gebouwd. Waarbij elk detail in de woning onder het oog van de meester is gegaan.

Wonen, werken en genieten in deze riante, goed onderhouden, ruime twee-onder-één-kapwoning. Met extra grote garage, een carport en parkeergelegenheid op eigen terrein. De achtertuin is ruim van opzet en praktisch op gebied van onderhoud. Uitspringend is de veranda die over de volle breedte achterin de tuin gelegen is!

De woning is van het bouwjaar 1975 maar daarna zeer goed aangepakt met dakisolatie, vloerisolatie en dubbelglas.

Downloads

Indeling

Begane grond:
Buiten bij de voordeur staat u gelijk oog in oog met een prachtig glas in lood decor onder de overdekte entree. In de ruime hal bevindt zich de meterkast, moderne toilet en de trap naar boven (een kraakloze trap gemaakt met open verticale staanders).

Via de hal komt u in de ruime doorzon-woonkamer. Deze kamer heeft extra natuurlijk licht door een hoog liggend lichtkozijn in de zijgevel van het huis. De grote raampartijen aan de voorzijde zijn voorzien van markiezen, aan de binnen zijde is er moderne zonwering. De woonkamer is geheel voorzien van een onderhoudsvriendelijke vaste vloer met een houten toplaag, hoge plinten, strakke muren en een balkenplafond.

De ruime keuken aan de achterzijde van het huis is van goed daglicht voorzien. Het is een wandhoekopstelling voorzien van keramische kookplaat, afzuigsysteem, koelkast, dubbele spoelbak, vaatwasser en combi-oven. Vanuit de keuken stapt u naar de besloten onderhoudsvriendelijke achtertuin met gedeeltelijk overdekt terras.

Eerste Verdieping:
Ruime overloop, separate betegelde toiletruimte met wandcloset, twee grote slaapkamers waarvan één met vaste kastenwand en één extra kamer als was- en/of strijk kamer te gebruiken. De badkamer is zeer ruim, geheel betegeld, strak plafond met inbouwverlichting voorzien van een losstaand romantisch ligbad, grote doucheruimte met kuststofdeur, tweewastafels, meubel met kast en spiegel. Weinig huizen genieten van zo’n grote badkamer.

De tweede verdieping:
Grote ruimte, eventueel te gebruiken als kantoor, met veel kastruimte. Ook hangt hier de cv-ketel. En een extra slaapkamer van groot formaat

Een mooie woning waar veel aandacht aan besteed is!

Bekijk op de kaart