van Dijkhuizenstraat 67aVerkocht

Van Dijkhuizenstraat 67a Van Dijkhuizenstraat 67aVan Dijkhuizenstraat 67aVan Dijkhuizenstraat 67aVan Dijkhuizenstraat 67aVan Dijkhuizenstraat 67aVan Dijkhuizenstraat 67aVan Dijkhuizenstraat 67aVan Dijkhuizenstraat 67aVan Dijkhuizenstraat 67aVan Dijkhuizenstraat 67aVan Dijkhuizenstraat 67aVan Dijkhuizenstraat 67aVan Dijkhuizenstraat 67aVan Dijkhuizenstraat 67aVan Dijkhuizenstraat 67aVan Dijkhuizenstraat 67aVan Dijkhuizenstraat 67aVan Dijkhuizenstraat 67aVan Dijkhuizenstraat 67aVan Dijkhuizenstraat 67aVan Dijkhuizenstraat 67a

Beschrijving

Gelegen op mooie centrale ligging in het karakteristieke dorpje Nijkerkerveen, het welk is gelegen tussen Amersfoort en Nijkerk.

  • Vraagprijs: €495.000 k.k.
  • Plaats:Nijkerkerveen
  • Perceel oppervlakte:495 m²
  • Woon oppervlakte:131 m²

Meer informatie

De woning is degelijk, praktisch en goed onderhouden. Wilt u vrijstaand wonen, met een extra grote garage/schuur en een ruime tuin dan biedt deze woning u de gelegenheid. Ook is er een royale vrijstaande garage (36m2)  voorzien van vliering. Parkeren kunt u op eigen terrein, ruime mogelijkheid voor meerdere auto`s.

Ideale woning voor ZZP’er of als u een grote hobby -ruimte zoekt.
Lagere school, supermarkt en meerdere sportaccommodaties zijn op loop afstand vertegenwoordigd.

Bouwjaar: 1980
Woonoppervlakte: 131 m2
Perceel oppervlakte: 495 m2
Externe bergruimte: 39m       

Van origine is het een dorp , wat zich richtte op veeteelt en landbouw, in de volksmond word het `t Veen genoemd.

Nijkerkerveen bestaat uit een kleine dorpskern met een groot groen buitengebied dat loopt van Landgoed Slichtenhorst tot Hoevelaken.

Downloads

Indeling

Begane grond:
Door middel van een zij-entree komt u in de ruime hal, in de hal bevindt zich een toiletruimte en een mooie open hartd houten trap. Via de hal kunt u naar de slaapkamer, eetkeuken en de woonkamer welke voorzien is van een sfeervolle gashaard. Overigens bevindt zich in de hal de meterkast/vaste kast.

De woonkamer is goed voorzien van natuurlijk daglicht door de ruime raampartijen. Houdt u van rust en  een dorpse omgeving dan is dit uw kans. Op de begane grond bevindt zich ook een ruime bijkeuken.

In de ruime badkamer bevindt zich zowel een bad als een separate douche.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping bereikt u via de open hard houten trap. Eerst komt u op de royale overloop waar zich een grote kastenwand bevindt, waar overigens ook de cv-ruimte aanwezig is. Er is een kleinere slaapkamer met een dakkapel en twee zeer royale slaapkamers. Eén aan de voorzijde van de woning en één aan de achterzijde van de woning. Deze grote slaapkamers zijn door een eenvoudige ingreep te splitsen waardoor u meerdere slaapkamers zou kunnen realiseren of een extra badkamer.

Wanneer een slaapkamer en een badkamer op de begane grond u aanspreekt dan is deze woning de moeite waard om te komen kijken. Het dorp ,, Nijkerkerveen,, is gelegen tussen Nijkerk, Hoevelaken en Amersfoort.

 

 

Bekijk op de kaart