Van de Bleekstraat 44Verkocht

Van de Bleekstraat 44 Van de Bleekstraat 44Van de Bleekstraat 44Van de Bleekstraat 44Van de Bleekstraat 44Van de Bleekstraat 44Van de Bleekstraat 44Van de Bleekstraat 44Van de Bleekstraat 44Van de Bleekstraat 44Van de Bleekstraat 44Van de Bleekstraat 44Van de Bleekstraat 44Van de Bleekstraat 44Van de Bleekstraat 44Van de Bleekstraat 44Van de Bleekstraat 44Van de Bleekstraat 44Van de Bleekstraat 44

Beschrijving

Een goed onderhouden, uitgebouwde hoekwoning op een kindvriendelijke locatie. Woning bevat extra berging en beschikt over een vrijstaande garage.

  • Vraagprijs: €319.500 k.k.
  • Plaats:Terschuur
  • Perceel oppervlakte:206 m²
  • Woon oppervlakte:97 m²

Meer informatie

De woning is gelegen op een verborgen plekje, rijk aan bomen, natuur en sportvelden om de hoek! Ruime parkeergelegenheid naast het huis en voor uw eigen garage. Gezellige omsloten achter tuin. Een degelijke hoekwoning met kansen om er uw eigen identiteit in te leggen. De huidige bewoners prijzen nog steeds het woongenot van deze plek, en willen verhuizen vanwege hun leeftijd en kiezen nu voor alles gelijkvloers. Kleine 6 kilometer afstand van station Hoevelaken, diverse bossen op loopafstand, zo ook school en sportpark.

Downloads

Indeling

Begane grond:

Entree met toilet en trapopgang, vervolgens loopt u naar de zogenoemde doorzon woonkamer vanwege de 3 grote raampartijen. Woonkamer is L-vormig en is voorzien van grote een grote voorraadkast welke zich bevindt onder de trap. Aangrenzend in de aanbouw bevindt zich een separate keuken. Ook is er een bijkeuken, welke beschikt over twee vaste kasten, achter de keuken, welke in de oude volksmond het klompenhok genoemd werd.

Eerste verdieping:

Overloop, drie goed verzorgde slaapkamers waarvan één beschikt over 3 vaste kasten, eenvoudige badkamer met ruime inloopdouche en badmeubel.

Tweede verdieping:

De tweede is te bereiken via een vaste trap, deze is voorzien van ketelruimte en wasruimte. Daarbij een vierde royale slaapkamer met velux dakraam en berging achter de schuine kanten.

De woning is door een eenvoudige ingreep nog royaal uit te bouwen, waardoor er een ruime woonkeuken ontstaat van circa 30 M2.

Bekijk op de kaart