Rijksweg 109Verkocht

Rijksweg 109 Rijksweg 109Rijksweg 109Rijksweg 109Rijksweg 109Rijksweg 109Rijksweg 109Rijksweg 109Rijksweg 109Rijksweg 109Rijksweg 109

Beschrijving

Onderbieding!! Luxe boerderij met separate kant en klare mantelzorg woning, gouden kans om samen familiair te genieten. Paard en stallen van uit uw keukenraam.

  • Vraagprijs: €0 k.k.
  • Plaats:TERSCHUUR
  • Perceel oppervlakte:4292 m²
  • Woon oppervlakte:188 m²

Meer informatie

Genietend onder een warme rieten deken en knapperend haard vuur in een prachtig omsloten geheel. Met mantelzorg woning, weiland, bedrijfsruimte/of stalruimte nabij Amersfoort en Nijkerk is dit uw uitgelezen kans. School, voetbalvereniging supermarkt op fiets afstand. Station Hoevelaken 6 KM. Welkom in het groene hart van midden Nederland.

 

Indeling

De entree van de woning geeft direct een geheel verzorgde indruk. Wanneer  u de oprijlaan op rijd en het automatisch achter u sluit ervaart u gelijk het keurig omsloten goed verzorgde domein, het domein bestaat uit een woning, een losstaande garage, een luxe woon eenheidideaal geschikt voor mantelzorg en een extra ruime van 133 m2 te gruiken als kantoor/werkruimte endoor een eenvoudige ingreep ook voor luxe paardestallen in te zetten. Er is voldoende grond om een paardebak te realiseren.

Begane grond:

Luxe hal met rechts in  de vleugel een klein appartementje (inpandig) , trap opgang naar boven tevens is in de hal een deur naar het geheel vernieuwde toilet. Dan komt u in de woon-keuken/eetkeuken met een groot aanrecht voorzien van alle nodige apparatuur op de begane grond is een badkamer ruimte en een bijkeuken. De woonkamer brengt de sfeer voorzien van exclusieve openhaard en mooi daglicht.

Eerste verdieping:

Royale overloop met vier slaapkamers, vijfde te realisren. Op deze verdieping is ook een badkamer, voorzien van een inloop douche, Luxe  wastafelmeubel, disigneradiator een een zwevend toilet.

De gastenverblijf/mantelzorg woning is compleet ingericht en van alle luxe voorzien om compleet en comfortabel te wonen. Deze luxe woningis echt eem verrassingselement. Voorzien van twee slaapkamers.

Bekijk op de kaart