`t Abdij 44 Verhuurd

`t Abdij 44 `t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44

Beschrijving

Half vrijstaande semi bungalow in het centrum van Ermelo, nabij winkels en aan rustige weg.

  • Vraagprijs: €1.250 v.o.n.
  • Plaats:Ermelo
  • Perceel oppervlakte:587 m²
  • Woon oppervlakte:116 m²

Meer informatie

Half vrijstaande semi bungalow in het centrum van Ermelo.
Deze HALF VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond! De woning ligt aan een rustig kruispunt en op loopafstand van het centrum.

De woning is netjes onderhouden en onderhoudsvriendelijk.

De kracht van deze royale plek is dat u vlakbij het centrum woont, zonder de drukte van het centrum. In de riante tuin kunt u altijd van de zon genieten. Wilt u schaduw dan neemt u een plek onder de veranda of in de goed omzoomde groene zij-tuin!

De aangeboden huurprijs is exclusief gas, water en electra. 

Indeling

Begane grond:

Centrale hal, ruime kelder, toiletruimte en een prachtige grote slaapkamer met vaste kastenwand. Deze slaapkamer is rechtstreeks verbonden met de badkamer, royaal van opzet en voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen.
De woonkamer is de uitblinker van het huis, royaal en toch knus met leuke glas in lood details. Makkelijk in te delen in een eethoek en zithoek met een hoog rendement houtkachel. De kamer kunt u gerust een doorzonkamer noemen.

De vrij nieuwe, zeer efficiënte keuken is voorzien van alle noodzakelijke apparatuur zoals ingebouwde koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat, combi-oven, etc.

Beneden is ook een bijkeuken met vaste kast en aansluitingen voor wasmachine en droger.

De woning is opgetrokken in spouwmuur en voorzien van spouwisolaties, vloerisolatie, dakisolatie en grotendeels dubbel glas (lage stookkosten, ook vanwege de aanwezige zonnepanelen).

Eerste verdieping;

Zeer grote overloop (HOBBY-RUIMTE) voorzien van dakraam, deze is verbonden met twee totaal vernieuwde slaapkamers. Deze slaapkamers zijn voorzien van nieuwe velux-dakramen.

KENMERKEN:

Wonen bij het centrum,
Half vrijstaand, 
Vrij uitzicht,
Slaapkamer en badkamer op de begane grond,
Twee extra kamers boven,
Mooi hoekperceel,
Ruime kelder,  
Zonnepanelen.

Kortom: Deze woning staat op een prachtig hoekperceel in een geliefde wijk, is zeer praktisch ingedeeld en heeft een prachtige lichtinval.

De aangeboden huurprijs is exclusief gas, water en electra. 

Bekijk op de kaart