`t Abdij 44Verkocht

`t Abdij 44 `t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44`t Abdij 44

Beschrijving

Half vrijstaande semi bungalow met garage in het centrum van Ermelo, nabij winkels en aan rustige weg.

  • Vraagprijs: €459.500 k.k.
  • Plaats:Ermelo
  • Perceel oppervlakte:587 m²
  • Woon oppervlakte:116 m²

Meer informatie

Deze VRIJSTAANDE SEMI GUNGALOW MET GARAGE heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond!  De woning ligt aan een rustig kruispunt en op loop afstand van het centrum.

De woning is netjes onderhouden en onderhoudsvriendelijk.

De kracht van deze royale plek is dat u vlakbij het centrum woont, zonder de drukte van het centrum. In de riante tuin kunt u altijd van de zon genieten. Wilt u schaduw dan neemt u een plek onder de veranda of in de goed omzoomde groene zij-tuin!

 

Downloads

Indeling

Begane grond:

Centrale hal, mooie  kelder, ruime toiletruimte, en een prachtige grote slaapkamer met vaste kastenwand. Deze slaapkamer is rechtstreeks verbonden naar de badkamer royaal van opzet en voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen.
De woonkamer is de uitblinker van het huis, royaal en toch knus met leuke glas in lood details. Makkelijk in te delen in een eethoek en zithoek met haard. De kamer kunt u gerust een doorzonkamer noemen.

De vrij nieuwe gezellige zeer efficiënte keuken is voorzien van alle noodzakelijke apparatuur zoals ingebouwde koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat, combi-oven, etc.

Beneden is ook een  bijkeuken met vaste kast en aansluitingen voor wasmachine en droger.

De woning is opgetrokken in spouwmuur en voorzien van spouwisolaties, vloerisolatie, en dakisolatie en grotendeels dubbel glas. (lage stook kosten)

Eerste verdieping;

Zeer grote overloop (HOBBY-RUIMTE) voorzien van dakraam, deze is verbonden met twee totaal vernieuwde slaapkamers  deze zijn voorzien van nieuwe velux-dakramen.

KENMERKEN:

Centraal wonen,
Vrijstaand,
Vrij uitzicht,
Slaapkamer en badkamer op de begane grond,
Twee extra kamers boven,
Mooi hoekperceel,
Garage en carport,
Ruime kelder.

Kortom: Deze woning staat op een prachtig hoekperceel in geliefde wijk  is zeer praktisch ingedeeld en  heeft een prachtige licht inval

Bekijk op de kaart