Rotsvlinder 18Verkocht

Rotsvlinder 18 Rotsvlinder 18Rotsvlinder 18Rotsvlinder 18Rotsvlinder 18Rotsvlinder 18Rotsvlinder 18Rotsvlinder 18Rotsvlinder 18Rotsvlinder 18Rotsvlinder 18Rotsvlinder 18Rotsvlinder 18Rotsvlinder 18Rotsvlinder 18Rotsvlinder 18Rotsvlinder 18Rotsvlinder 18Rotsvlinder 18Rotsvlinder 18Rotsvlinder 18Rotsvlinder 18

Beschrijving

Gelegen in Nijkerk in de geliefde nieuwbouw wijk de TERRASSEN ligt deze bijzondere en ruime woning aan de Rotsvlinder.

  • Vraagprijs: €339.500 k.k.
  • Plaats:Nijkerk
  • Perceel oppervlakte:200 m²
  • Woon oppervlakte:119 m²

Meer informatie

De woning heeft een woonoppervlakte van 119m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 200 m2. De woning is gebouwd in 2008. Het sterk onderscheidende aan deze woning is de uitbouw zowel aan de zijkant als aan de achterzijde. De aangebouwde zij vleugel bied ruimte voor kantoor aan huis/of  mogelijk eenvoudige slaapkamer /speelkamer/op begane grond.

Rotsvlinder is gelegen in de buurt Spoorkamp/De Terrassen. Dit is een kindvriendelijke buurt .deze laan is bekend om de riante parkeer gelegenheid. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 45 jaar. Verder is het een  overheersend groene moderne wijk.

De woning heeft een karakteristieke bouwstijl, ruime parkeer gelegenheid. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Nijkerk, diverse scholen en supermarkt op loop afstand. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.  Amersfoort en Hoevelaken liggen op steenworp afstand.

Wilt u genieten van de haven of het Veluwe-meer, dit is ook om de hoek.

Downloads

Indeling

Begane grond:
Welkom in de warme entree/royale hal, met meterkast, toilet met fontein. Daarna heeft u een deur naar de woonkamer die u verrast vanwege de grote. De woonkamer is voorzien van een mooie gashaard en openslaande deuren met direct aansluitend terras. Naast de woonkamer is er een openkeuken en eetkamer.

Daarnaast is er nog een kamer op de begane grond, geschikt voor kantoor of slaap/speelkamer.
In de achtertuin bevindt zich nog een vrijstaande houten schuur.

De tuin is omzoomd met een degelijke tuinmuur met houten panelen en tuinverlichting.

 Eerste verdieping:
Twee slaapkamers voorzien van dakkapel en een kinderkamer, overloop en een badkamer.

 Tweede verdieping:
Grote overloop met c.v.-opstelling en aansluiting voor wasmachine en droger en grote slaapkamer voorzien van dakramen en zijraam.

 

Bekijk op de kaart