Ringweg-Randenbroek 18aVerkocht

Ringweg-Randenbroek 18a Ringweg-Randenbroek 18aRingweg-Randenbroek 18aRingweg-Randenbroek 18aRingweg-Randenbroek 18aRingweg-Randenbroek 18aRingweg-Randenbroek 18aRingweg-Randenbroek 18aRingweg-Randenbroek 18aRingweg-Randenbroek 18a

Beschrijving

Starterswoning gelegen bij het centrum Amersfoort. De schitterende groene omgeving kenmerkt het appartementencomplex

  • Vraagprijs: €159.500 k.k.
  • Plaats:Amersfoort
  • Perceel oppervlakte:
  • Woon oppervlakte:44 m²

Meer informatie

Dit verzorgde tweekamerappartement, vlakbij de binnenstad van Amersfoort en op loopafstand van het winkelcentrum Euterpeplein, is een ideale starterswoning. De woning onderscheidt zich door de grote raampartijen, waardoor het mooie daglicht in de woning schijnt. Deze woning geeft u bij binnenkomst direct een goed verzorgde indruk. In het hele appartement ligt een keurige zijl met een natuurlijke hout-look. Het mooie aan de woning is dat de keuken direct in lijn ligt met het balkon, welke beschikt  over een ideale zon ligging. De royale woonkamer is vierkant waardoor praktisch in te richten.

Downloads

Indeling

Het appartementencomplex heeft een gezamenlijke, zeer verzorgde entree welke u via de trap of lift naar de eerste verdieping leidt. Vanuit de hal van het appartement zijn de badkamer, keuken, woonkamer en slaapkamer te bereiken. De slaapkamer is ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en garderobekast.
De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafelmeubel. In de keuken is ruimte voor de wasmachine, of het plaatsen van losse apparatuur. Vanuit de keuken is het balkon in één directe lijn te bereiken, welke uitzicht geeft naar de Ringweg-Randenbroek.

Voor de juiste indruk heten wij u van harte welkom.

Bekijk op de kaart