Rijksweg 84Verkocht

Rijksweg 84 Rijksweg 84Rijksweg 84Rijksweg 84Rijksweg 84Rijksweg 84Rijksweg 84Rijksweg 84Rijksweg 84Rijksweg 84Rijksweg 84Rijksweg 84Rijksweg 84Rijksweg 84Rijksweg 84Rijksweg 84Rijksweg 84Rijksweg 84Rijksweg 84Rijksweg 84Rijksweg 84Rijksweg 84Rijksweg 84

Beschrijving

Op een mooie locatie buitenaf staat deze romantische Veluwse boerderij. Een droomwens van velen! De sfeervolle boerderij is door de jaren heen elke keer iets meer gemoderniseerd maar heeft haar Veluwse karakter toch altijd behouden. De oude deel is nog gedeeltelijk in takt.

  • Vraagprijs: €700.000 k.k.
  • Plaats:Voorthuizen
  • Perceel oppervlakte:2050 m²
  • Woon oppervlakte:153 m²

Meer informatie

De moderne keuken is ruim maar toch ook knus, mede door de nog aanwezige opkamer en kelder. De grote woonkamer is in stijl gemoderniseerd en gesitueerd rondom een heerlijke houtkachel. Vanuit de woonkamer kunt u bij het warme houtvuur genieten van het prachtige landelijke uitzicht.

Op een mooie en ook praktische locatie in het midden van het land, gelegen net buiten Voorthuizen, Amersfoort en Barneveld, echt landelijk genieten!

Volop genieten zowel binnen, onder de goede rietendeken en bij de houtkachel, als buiten vanwege de groene omgeving en de extra schuren de oude paardenstal.

Deze Veluwse boerderij zal straks deel zijn van het buurtschap “De Rijkshof”. De grote schuren achter de boerderij worden afgebroken en maken plaats voor vier bouwkavels.

Deze bouwkavels hebben zeer ruime afmetingen en liggen op royale afstand van de bestaande boerderij. Hierdoor wordt de landelijke ligging behouden.

De agrarische bestemming wordt vervangen voor landschappelijk wonen, ook wel rood voor rood regeling genoemd. De boerderij die wij u aanbieden is degelijk gebouwd en heeft, door de nog aanwezig karakteristieke eigenschappen, haar charme behouden. Zij biedt u aan de andere kant eventueel ook de mogelijkheid om er u eigen identiteit er aan te geven om zo u eigen dromen te verwezenlijken.  De locatie biedt volop mogelijkheden voor een zelfstandige ondernemer, een paardenliefhebber of het uitoefenen van een hobby die meer ruimte vereist. 

Downloads

Indeling

Begane grond
Entree, riante hal met toilet, douchruimte. Aan de achterzijde bevindt zich een tweede entree. Deze ruimte leent zich door de zeer ruime opzet prima voor het realiseren van  bijvoorbeeld  een kantoor, slaapkamer of hobbyruimte. In de hal bevindt zich een L-vormige trap naar boven.

Vanuit de hal komt u in een moderne stijlvolle ruime keuken. De mooie aangebouwde serre geeft u het gevoel dat buiten overloopt naar binnen. Ruimte en een karakteristieke sfeer zijn goed samengebracht in deze mooie eetkeuken.

In de keuken bevindt zich een origineel en sfeervol opkamertje. Een trapluik dient als opgang naar het opkamertje en sluit de onderliggende (wijn)kelder af. Beide kenmerkende elementen van een Veluwse boerderij!

Vanuit de keuken komt u in de grote moderne en sfeervolle woonkamer met een oppervlakte ca. 35m2.

 Eerste verdieping
De bovenverdieping is eenvoudig maar functioneel en biedt voldoende ruimte om deze naar uw eigen wensen in te delen.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een ruime slaapkamer, voorzien van airco. Kenmerkend in deze kamer zijn de lage ramen die het geheel idyllisch maken. Verder bevindt zich op de bovenverdieping een kleinere slaapkamer en een grote open ruimte waar eventueel 2 (slaap)kamers gerealiseerd kunnen worden. Onder deze open ruimte ligt de oude “deel”. 

 Bijgebouwen
De schuur biedt veel mogelijkheden. De buitenmuren zijn opnieuw opgetrokken en de ingebouwde ouderwetse paardenstal geeft een bijzonder sfeer aan het geheel! De schuur biedt veel opslagruimte maar leent zich ook uitstekend  voor het creëren van paardenstallen of bijvoorbeeld een gastenverblijf. Een mooi bijgebouw dat u naar eigen wensen multifunctioneel kunt gebruiken.

 

 Buitenruimte/erf
Het grote erf geeft volop mogelijkheden en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een buitenbak voor paarden, schapenweide of een boomgaard.

 Hartelijk welkom om de Veluwe te proeven!

 

 

 

Bekijk op de kaart