Rengersland 32Verkocht

Rengersland 32 Rengersland 32Rengersland 32Rengersland 32Rengersland 32Rengersland 32Rengersland 32Rengersland 32Rengersland 32Rengersland 32Rengersland 32Rengersland 32Rengersland 32Rengersland 32

Beschrijving

Helft van een dubbel woonhuis met aangebouwde stenengarage en riante carport in groene omgeving. De woning is gebouwd in 1985

  • Vraagprijs: €339.500 k.k.
  • Plaats:Ermelo
  • Perceel oppervlakte:220 m²
  • Woon oppervlakte:95 m²

Meer informatie

- Ideale ligging in rustige straat in geliefde woonwijk
- Gunstig ten opzichte van scholen en NS-station en centrum
- Mooi besloten achtertuin, onder architectuur aangelegd.  Praktisch en onderhoudsvriendelijk
- Uitstekend geïsoleerd: dakisolatie, spouwisolatie en grotendeels dubbel glas
- Uitstekend onderhouden, goed in de verf.

Downloads

Indeling

Begane grond:
Bij deze woning is het altijd een droog en hartelijk welkom. De royale carport zorgt niet alleen voor een praktische plek voor uw auto maar ook voor een ideale droge binnenkomst. De carport is voorzien van een royale lichtkoepel. De carport en garage zijn uitspringende elementen van de woning.

De entree van de woning is via de riante carport. U komt binnen via de hal, direct aan uw linkerhand bevindt zich een moderne  toiletruimte met design wastafel en zwevend toilet, voor u  is de garderoberuimte en de meterkast.

De binnenkomst is verrassend in de rechthoekige woonkamer met geweldig daglicht mede door het extra zijraam, ook wel een kiekje genoemd!

Het hele beneden huis is voorzien van praktische plavuizen. De uitblinker is de moderne,
L-vormige keuken in lichte kleurstelling voorzien van alle moderne keuken apparatuur, en een 5-pits gaskookplaat. Ook een natuursteenaanrechtblad! Door het mooie daglicht in de keuken maakt de ruimte een extra plezierig indruk.

Tevens is er een extra lange garage (verbonden met carport) die voorzien is van een inloopdeur in de kanteldeur. De garage heeft zowel voor, als achter een inloopdeur. Mocht u in de toekomst een slaapruimte willen op de begane grond zou de garage ruimte een optie zijn.

Eerste verdieping:
Centrale overloop. Een frans uitgevoerde badkamer in zwart/wit uitvoering, luxe douchecabine, moderne wandmeubel, praktisch en efficiënt ingedeeld.
Twee ruime slaapkamers waarvan één met wastafel, één extra wat kleinere slaapkamer.
Aan de voorzijde van het huis zit een grote dakkapel.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar deze verdieping en over de hele breedte van het huis een riante zolder welke prima als vierde slaapkamer gerealiseerd kan worden, nu is het voorzien van een klein dakraam, een dakkapel zou zeker zorgen voor een metamorfose.

De voordelen van deze woning:

- Verrassend  praktische indeling, ook boven.
- Heerlijk groen aan achterzijde door plantsoen en lagere school, voorkant alleen  bestemmingsverkeer fietsers en de buurman (plek van privacy).
- Een  geliefde groenrijke wijk van Ermelo en kindvriendelijk.
- Royale parkeer gelegenheid op eigen terrein, en ook van gemeente.
_ Tijdloze moderne keuken met inbouwapparatuur
- Praktische bijkeuken
- 3 Slaapkamers op eerste verdieping
- Badkamer in Franse stijl
- Slaapkamer 4 mogelijk op tweede verdieping
- Extra lange garage,
- Carport en oprit voor 2 auto’s

Gratis Waardebepaling van uw eigen woning!
Heeft u nog een eigen woning of appartement te verkopen? En bent u benieuwd wat de actuele waarde is? Dan bieden wij u een gratis waardebepaling aan! Indien gewenst leggen wij u dan gelijk uit welke voordelen onze verkoopmethode biedt.

0342-440600 voor een vrijblijvend gesprek, en één van onze makelaars komt bij u thuis voor een verkoopadvies en een kosteloze waardebepaling.

Bekijk op de kaart