Poortersdreef 129Verkocht

Poortersdreef 129 Poortersdreef 129Poortersdreef 129Poortersdreef 129Poortersdreef 129Poortersdreef 129Poortersdreef 129Poortersdreef 129Poortersdreef 129Poortersdreef 129Poortersdreef 129Poortersdreef 129Poortersdreef 129Poortersdreef 129Poortersdreef 129Poortersdreef 129Poortersdreef 129Poortersdreef 129

Beschrijving

De goed onderhouden tussenwoning is gelegen in Nieuwland, een groene en kindvriendelijk wijk in Amersfoort.

  • Vraagprijs: €259.500 k.k.
  • Plaats:Amersfoort
  • Perceel oppervlakte:141 m²
  • Woon oppervlakte:85 m²

Meer informatie

Het winkelcentrum en oude stadscentrum van het mooie Amersfoort zijn op fiets afstand bereikbaar. Scholen en sport accommodaties liggen om de hoek en uitval wegen zoals de A1 en A28 zijn binnen een tijdsbestek van 10 minuten te bereiken.

Het betreft een 2-laagse woning met de gelegenheid om er een extra verdieping te realiseren. De woning is van boven tot beneden geconstrueerd in kubusmodel, hierdoor zijn alle kamers praktisch en ruim.

Downloads

Indeling

Begane grond:

Entree, toilet, vaste trapopgang en meterkast de entree is geheel voorzien van een strakke plavuizenvloer. Vervolgens arriveert u in de uitspringende, vierkante woonkamer. (Het voordeel van een vierkante kamer is dat deze altijd goed in te richten is.) De woonkamer heeft een open verbinding met de keuken. Een groot genot aan de woonkamer zijn de grote raam partijen welke direct verbonden zijn met de sfeervolle achtertuin. 

Het keukenblok is een L-vormig model en bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze is ook voorzien van goed daglicht en kijkt uit op de groene laan.

De woonkamer is volledig georiënteerd op de achter tuin en de keuken is ruim van opzet.

Eerste verdieping:

De eerste verdieping bestaat uit een grote gang, 3 volwaardige slaapkamers, een praktische badkamer en separate ruimte voor wasmachine en droger.

De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet.

Buiten:

De achtertuin is beschikt over een stenenterras, hardhouten vlonders en een vijver en unieke planten. De fietsenschuur is achterin gelegen en de tuinafscheidingen zijn onlangs vernieuwd.

Bekijk op de kaart