Poolseweg 27-68Verkocht

Poolseweg 27-68 Poolseweg 27-68Poolseweg 27-68Poolseweg 27-68Poolseweg 27-68Poolseweg 27-68Poolseweg 27-68Poolseweg 27-68Poolseweg 27-68Poolseweg 27-68Poolseweg 27-68Poolseweg 27-68Poolseweg 27-68Poolseweg 27-68Poolseweg 27-68

Beschrijving

Hier wordt u aangeboden op Bospark “De Eyckenhoff” een vrijstaande recreatiewoning. Het onderscheidende van deze recreatiewoning is dat deze op eigen grond staat. De zeer goed onderhouden recreatiewoning is tot in detail goed afgewerkt en instap klaar.

  • Vraagprijs: €79.500 k.k.
  • Plaats:Putten
  • Perceel oppervlakte:232 m²
  • Woon oppervlakte:66 m²

Meer informatie

Omschrijving:
De recreatiewoning is onderhoudsvriendelijk opgebouwd vanwege de bouw uit kunststoffen en duurzame materialen. Daarbij is het gehele perceel net bestraat waarbij weinig onderhoudt van toepassing is. De recreatiewoning bevat royale parkeergelegenheid op eigen grond. Gelegen in een rijke, natuurlijke omgeving. Genieten met weinig werk!

Verhuurmogelijkheden met gezond rendement is mogelijk vanwege het praktische geheel.

Omgeving

  • Bossen
  • Dierenpark Apenheul
  • Musea
  • Open wateren Harderwold, Strand Nulde

Fietspaden

Indeling

Indeling:
U komt binnen in een royale entree, rechts van u de slaapkamer voorzien van rolluiken. Separate toiletruimte voorzien van zwevend toilet onlangs vernieuwd. Volledig nieuwe badkamer voorzien van dubbele wastafel, vloerverwarming en grote verwarmde spiegel en designradiator. De gehele badkamer is ruim van opzet en een lust voor het oog. Dan komt u in de opmerkelijk grote woonkamer voorzien van houtenvloeren, open schuifpui, twee erkers, volledig LED verlichting en showkachel. De nieuwe keuken heeft een open verbinding met de living, is voorzien van combi-over, diepvries, koelkast, afwasmachine, keramische kookplaat en carrousel inbouwkast. Daarbij beschikt de recreatiewoning over een vaste airco. De tweede slaapkamer is ruim opgezet en beschikt over vaste kastenwand. Overigens is het dak vernieuwd over de singels heen met dakpanplaten van deze tijd.

De schuur met Zwitserse uitstraling bevat een wasmachine en droger in geïsoleerde ruimte met spiraalverwarming.

Recent vernieuwd in 2019: Keuken; Douche; Toilet; Meterkast; LED verlichting

 

Bekijk op de kaart