Middelaar 3Verkocht

Middelaar 3 Middelaar 3Middelaar 3Middelaar 3Middelaar 3Middelaar 3Middelaar 3Middelaar 3Middelaar 3Middelaar 3Middelaar 3Middelaar 3Middelaar 3Middelaar 3Middelaar 3Middelaar 3Middelaar 3Middelaar 3Middelaar 3

Beschrijving

Een gouden kans om betaalbaar buitenaf te wonen, ideaal voor paarden liefhebber, landelijk gelegen. Op ideale plek uw droomhuis te realiseren.

  • Vraagprijs: €0 k.k.
  • Plaats:Terschuur
  • Perceel oppervlakte:5510 m²
  • Woon oppervlakte:97 m²

Meer informatie

Omschrijving:

Betaalbaar wonen onder de rook van Hoevelaken in het buitengebied van Terschuur. In een prachtige landelijke omgeving in het middelpunt van Nederland en toch op korte afstand van uitgestrekte bossen nabij het knooppunt van Hoevelaken. Het station Hoevelaken ligt op anderhalve kilometer afstand. De woning is eenvoudig in de basis goed om uw droom te realiseren op een groot perceel waar uw paard op pony of hobbydieren om huis kunt hebben. Het geheel is gelegen op een prachtig rechthoekig perceel van circa 5460m2. (eventueel minder grond te koop) Deze eenvoudige woning is met leuke leef vertrekken en zeer geschikt als gezinshuis. Het bouwblok is ruim, het welk betekend het veel mogelijkheden biedt. Naast de woning is een royale schuur (40m2)welke ideaal is voor paardenstallen. Tegenover het huis is een leuk bos, het ligt aan een doodlopende weg. Verkoop onder gunning.

 

Indeling

Indeling:

Begane grond: Royale bijkeuken/entree aan de achterzijde van de woning. Voorzien van eenvoudig toilet. Daarna komt u in de woonkeuken met mooi daglicht. Woonkamer aan de voorzijde met een achterkamer welke eventueel als slaapkamer kan functioneren.

 Eerste verdieping: Deze knusse woning heeft boven nog twee royale slaapruimtes eventueel is er een doorbraak te maken boven de bijkeuken en door een dakkapel een derde slaapruimte te realiseren. Deze woning biedt een goudenkans om betaalbaar, vrijstaand, buitenaf te wonen.

 Bijgebouw: Een grote schuur van 40m2 ideaal als hobbyruimte. 

Unieke fruit bomen/boomgaard.

Bekijk op de kaart