Lage Valkseweg 130Verkocht

Lage Valkseweg 130 Lage Valkseweg 130Lage Valkseweg 130Lage Valkseweg 130Lage Valkseweg 130Lage Valkseweg 130Lage Valkseweg 130

Beschrijving

EXTRA WEILAND BIJ TE KOOP! Gelegen in klein buurtschap in het buitengebied, omringd door weilanden tussen Lunteren en Barneveld, treft u deze instapklare idyllische woonboerderij.

  • Vraagprijs: €0 k.k.
  • Plaats:Lunteren
  • Perceel oppervlakte:2500 m²
  • Woon oppervlakte:250 m²

Meer informatie

Zelden treft u een woonboerderij van zo'n klasse.
Deze zeldzame boerderij in een gezellig buurtschap in Lunteren, met uitzichten waar geen eind aan komt.
Deze woonboerderij kant en klaar met mantelzorgwoning is gebouwd in 2005. Alles met hoogwaardige materialen en energiezuinig. Lunteren staat bekend om haar uitgestrekte bossen en heide (ook wel de parel van Gelderland genoemd).
De kracht van deze woning is rondom daglicht hetwelk de woning zeer goede sfeer geeft. De grote plavuizen met vloerverwarming geven een kasteelachtige indruk in de woonkamer.
Wie samen met zijn/haar ouders wil wonen, treft hier een instapklare woning aan.

Indeling

Indeling:
De begane grond:
U komt de woning binnen in een riante hal met vide, royaal toilet. Het trappenhuis is gemaakt van eikenhout waar de nerven van de leeftijd van de boom zichtbaar bewaard zijn gebleven.
Vervolgens nadert u de chique woonkamer met hardstenen vloer en gezellige houtkachel, de woonkamer is recent nieuw geschildert. Aan de woonkamer vast zit een openkeuken, deze beschikt over alle nodige keukenapparatuur. Tevens bevindt zich een bijkeuken aan de achterkant van de keuken. 

1e Verdieping:
Deze bevat 3 riante slaapkamers, extra kamer realiseerbaar. Luxebadkamer met douche, ligbad en toilet. 
Er bevinden zich ook weliswaar ruime bergingen plaats.

 

Bekijk op de kaart