Laageinderweg 59aVerkocht

Laageinderweg 59a Laageinderweg 59aLaageinderweg 59aLaageinderweg 59aLaageinderweg 59a

Beschrijving

Resideren in uw eigen woning met fraai uitzicht op eigen waterpartij/plas. Op een royale en verzorgde perceel van ruim 3500 M2.

  • Vraagprijs: €0 k.k.
  • Plaats:Kootwijkerbroek
  • Perceel oppervlakte:3660 m²
  • Woon oppervlakte:60 m²

Meer informatie

Resideren in uw eigen woning met fraai uitzicht op eigen waterpartij/plas. Op een royaal en verzorgd perceel van ruim 3500 M2.
Klein Frankrijk in Nederland, deze unieke groenrijke plekjes zijn schaars.
Op dit royale perceel zijn twee mogelijkheden. U kunt genieten van de huidige kleinschalige woning in deze adembenemende sfeer. 
Maar u kunt ook volledig nieuw bouwen waar een goedgekeurde bestemming voor aanwezig is. De bestemming is klein wonen, wat betekent dat er 350 M3 gebouwd mag worden. 
De huidige kleinschalige sfeervolle woning, ook wel luxe Finse blokhut genoemd, is in prima staat om nog jaren in te genieten.
Het terrein bevat royale parkeergelegenheid, overdekte zitjes, een riante berging/schuur, vlindertuin en een groot gazon.

Deze woning  bevat

  • Gedeeltelijk dubbelglas
  • Royale vloerisolatie/cv- en houtkachel.
  • Aangesloten op alle nutsvoorzieningen

Deze woning wordt onder gunning verkocht. Uw kans om buitenaf te wonen voor een betaalbare prijs.

Indeling

Begane grond:

U loopt onder de veranda door naar de twee open slaande deuren die toegang geven tot de knusse woonkamer, voorzien van een houten kachel en cv.

De kamer heeft een entree naar de grote woonkeuken met modern keukenblok. Naar de woonkamer is de badkamer die is voorzien van separate douche, luxe badkamer en zwevend toilet.

Verder is er nog èèn grote slaapkamer en een babykamer.

Bekijk op de kaart