Kombuis 121 Verkocht

Kombuis 121 Kombuis 121 Kombuis 121 Kombuis 121 Kombuis 121 Kombuis 121 Kombuis 121 Kombuis 121 Kombuis 121 Kombuis 121 Kombuis 121 Kombuis 121 Kombuis 121 Kombuis 121 Kombuis 121 Kombuis 121 Kombuis 121 Kombuis 121 Kombuis 121 Kombuis 121

Beschrijving

De naam van de straat is typerend voor de ruimte in de woning, zeer ruim. Genieten van een unieke instap klare tussenwoning door zijn ruimte en uitstekende afwerking!

  • Vraagprijs: €269.500 k.k.
  • Plaats:NIJKERK
  • Perceel oppervlakte:132 m²
  • Woon oppervlakte:145 m²

Meer informatie

De naam van de straat is typerend voor de ruimte in de woning, zeer ruim.
Genieten van een unieke instap klare tussenwoning door zijn ruimte en uitstekende afwerking! Van beneden tot boven is deze woning tot in detail afgewerkt!

Geniet u maar even mee:
Op de begane grond een luxe L-vormige keuken, een karaktervolle, fraaie houten vloer in de woonkamer.
Op de eerste verdieping komt u via de extra brede, luxe trap terecht op een verdieping met een zeer riante, ruime, luxe badkamer en twee riante slaapkamers.
Op de tweede verdieping drie goed afgewerkte slaapkamers aanwezig. Alle slaapkamers hebben rechte muren. (geen schuine kanten, alles dus functioneel en ruimtelijk)
Deze woning is zeer geschikt voor mensen met kinderen of iemand die een kantoor aan huis wenst te hebben.
Het spreekt voor zich dat de woning optimaal geïsoleerd is.
De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk, aan een rustige woonstraat, met riante parkeer gelegenheid.

Bouwjaar: 2004
Woonoppervlak: 145 m²
Perceeloppervlak: 132 m²

Indeling

Begane grond: Entree, ruime hal, toilet, wandcloset met fonteintje en extra urinoir, woonkamer met massief eikenhouten (tapis gelegd) vloer, trap kast en spachtelputz wandafwerking. Luxe keuken aan de voorzijde van de woning, en in lichte kleurstelling. Voorzien van luxe inbouw apparatuur, waaronder vaatwasser, oven, magnetron, inductiekookplaat en koelkast. Via een deur aan de achterzijde, bereikt u de onder architectuur aangelegde tuin, voorzien van sierbestrating en gazon. De achtertuin in twaalf meter diep! In de achtertuin is een riante houten berging voorzien van elektra. de woning is ook bereikbaar via een achterom

Eerste verdieping: Twee ruime slaapkamers beide over de breedte van het huis geplaatst, voorzien van laminaatvloer en spachtelputz. Een zeer luxe, extra grote badkamer voorzien van een douche cabine met glazen deur en drain (in plaats van een douchebak), ligbad, wastafel met luxe meubel, wandcloset en design radiator.

Tweede verdieping: royale zolder, compleet afgewerkt en ingedeeld. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers aanwezig. En aan de voorzijde over de volle breedte nog een slaapkamer. (woning heeft dus in totaal 5 slaapvertrekken) Ook vin du op deze verdieping de wasmachine aansluiting en de cv-ketel.

De eye-catchers van de woning:
- Ruime woonkamer met karakter eikenhoutenvloer.
- Moderne keuken met mooi daglicht.
- Vijf grote slaapkamers.
- Zeer luxe badkamer.
- Diepe achtertuin
- Energiezuinig.
- School op loopafstand.

Bekijk op de kaart