Kloosterlaan 28 Verkocht

Kloosterlaan 28 Kloosterlaan 28Kloosterlaan 28Kloosterlaan 28Kloosterlaan 28Kloosterlaan 28Kloosterlaan 28Kloosterlaan 28Kloosterlaan 28Kloosterlaan 28Kloosterlaan 28Kloosterlaan 28Kloosterlaan 28Kloosterlaan 28Kloosterlaan 28Kloosterlaan 28Kloosterlaan 28Kloosterlaan 28Kloosterlaan 28Kloosterlaan 28Kloosterlaan 28

Beschrijving

De unieke doorzon hoekwoning waar zon en vrijheid de grootste kracht is. Met als kers op de taart een riante parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s en een ruime vrijstaande garage!

  • Vraagprijs: €319.000 k.k.
  • Plaats:Hoogland
  • Perceel oppervlakte:282 m²
  • Woon oppervlakte:108 m²

Meer informatie

Deze hoekwoning in Hoogland kenmerkt zich onder andere door, een grote tuin, een zijraam in de woonkamer aan de zuidkant, wat elke dag een genot is.

De woning staat in een groenrijke omgeving, biedt goede privacy en is voorzien van veel daglicht . 
Aan de voorkant is er vrij uitzicht over de geliefde Kloosterlaan.

Een woning met twee dakkappellen op zolder waardoor er twee slaap-/werkkamers zijn gecreëerd. Verder hebben de eigenaren veel in de woning met zorg in originele staat behouden.

Uitbouw aan voor-en achterkant is mogelijk bij deze woning.

De woning ligt in een gewilde omgeving en kindvriendelijke buurt, met speeltuintje vlakbij. De basisscholen zijn op loopafstand. Op korte afstand bevindt zich het winkelcentrum. Sportvoorzieningen zijn in Hoogland ruimschoots aanwezig. Wandelen en/of fietsen kan men in het dichtbijgelegen Stadspark of Hoogland West. Op ongeveer vijftien minuten fietsen is de gezellige binnenstad van Amersfoort te bereiken. De uitvalswegen A1 en A28 bevinden zich eveneens op korte afstand. 

Indeling

Indeling Woning:
Begane grond: 

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met toilet, meterkast, trap naar de bovenverdieping, voorraadkast. De woonkamer is uniek door het bijzondere uitzicht en daglicht. De kamer is voorzien van een rookkanaal voor een eventuele haard. De keuken is een aparte ruimte, maar door een eenvoudige ingreep bij de woonkamer te betrekken. De keuken is  eenvoudig maar functioneel. De voordeur met een ronding aan de bovenzijde is prachtig. De bovenkant van de achterdeur in de keuken kan afzonderlijk van de onderkant open, zeer sfeervol. 

Eerste verdieping:

Deze is voorzien van een overloop met vaste trap naar de zolderverdieping. Aan de zijkant is een grote slaapkamer met raam op het zuiden, waardoor prachtig daglicht binnenkomt. Daarnaast nog twee slaapkamers, aan voor- en achterzijde. Al deze slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. Een badkamer met toilet, een ruime douchecabine en een vaste wastafel. 

Zolderverdieping:

 Deze verdieping is voorzien van twee dakkapellen en heeft twee slaap-/werkkamers, met vaste bergruimte. Op de voorzolder bevindt zich een nieuwe HR.++ cv-ketel van 2019. 
De woning is voorzien van dubbele beglazing op de begane grond en op  zolder. De afgelopen drie jaar is alles buiten geschilderd. De zolder is volledig geïsoleerd. 

De garage is ruim en een ideale hobbyruimte, voorzien van water en elektra. De dam naast uw huis is volledig eigendom .

Een woning waar u nog uw eigen identiteit in kunt leggen, een pracht plek met gouden kansen.

Indeling:
Begane grond: kamer, keuken, entree, toilet, meterkast, voorraadkast
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche en toilet 
2e verdieping: vaste trap, overloop, twee slaap-/werkkamers, cv-ketel, vaste bergruimtes 
Ruime garage
Tuin: op zuidwesten.

 

 

Bekijk op de kaart