Het Domein Verkocht

Het Domein kavel 4 Het Domein kavel 4Het Domein kavel 4Het Domein kavel 4Het Domein kavel 4

Beschrijving

Chique wijk, met alleen maar A-labelwoningen. Een woning met een rietendeken/dakpannen. Kindvriendelijke wijk waar groen en natuur op nummer één staat.

  • Vraagprijs: €0 k.k.
  • Plaats:Zwartebroek
  • Perceel oppervlakte:545 m²
  • Woon oppervlakte:

Meer informatie

MODERN WONEN MET LANDELIJK KARAKTER

Aan de rand van het Gelderse dorp Zwartebroek wordt nieuwbouwproject 'Het Domein' gerealiseerd. Het plan is geïnspireerd op het landelijke karakter van Zwartebroek en heeft een groene en ruime opzet. Het is een kleinschalige buurt geworden, waarbij woongenot voorop staat. Het Domein biedt de unieke kans om in een kindvriendelijke omgeving op korte afstand van winkels, scholen, uitgaans- en zorgfaciliteiten te wonen.

Uw nieuwe woning in Zwartebroek ligt uniek ten opzichte van de randstad. Het veelzijdige dorp wordt omringd door rust en ruimte van het landelijke gebied en unieke natuurwaardes. Daarnaast heeft het dorp een goed voorzieningsniveau voor zowel jong als oud. De evenwichtige afwisseling tussen rust en levendigheid maakt Zwartebroek zo uniek. De ideale geografische ligging biedt een prettige uitvalbasis, met als gevolg minimale reistijden zowel per openbaar vervoer als per auto. Voor velen is een woonplaats als Zwartebroek een droom, voor een inwoner van Zwartebroek is dit werkelijkheid.

Het plan omvat 12 woningen waarvan 4 kavels voor VRIJSTAANDE WONINGEN en 8 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN in een mooie architectuur en diverse types. Bij de kavels heeft u de keuze uit een kavel met woning of alleen de kavel, zodat u zelf uw droomwoning kunt realiseren.

Type STIJLVOL:
Koopsom: 427.500,-
Woonoppervlakte: 161 m²
Inhoud: 660 m³

Type LUXE:
Koopsom: 447.500,-
Woonoppervlakte: 179 m²
Inhoud: 690 m³

 

Indeling

Aantal kamers:
6 kamers (4 slaapkamers)

Aantal badkamers:
1 badkamer en 2 aparte toiletten

Badkamervoorzieningen:
Ligbad en douche

Aantal woonlagen:
2 woonlagen en een zolder

Bekijk op de kaart