Harderwijkerweg 422Verkocht

Harderwijkerweg 422 Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422Harderwijkerweg 422

Beschrijving

Aan het rand van dorp, 2-onder-1-kap boerderij, paarden liefhebber, Energie label B.

  • Vraagprijs: €499.000 k.k.
  • Plaats:Hulshorst
  • Perceel oppervlakte:5000 m²
  • Woon oppervlakte:194 m²

Meer informatie

In het Veluwse dorp Hulshorst, (Gemeente Nunspeet) ligt deze vrij gelegen 2-onder-1 kap-boerderij met paardenbak en stallen. Omzoomd met wilgen en struikgewas.

Nadat de huidige eigenaren hier in 1993 zijn neergestreken, heeft er een grote metamorfose plaats gevonden van kleine details tot een compleet nieuw geïsoleerd dak.
De indrukwekkende hoeveelheid m2 die dit huis bevat, ervaart u toch als een warm gezinshuis.

 Iemand die  vrij wil wonen en toch aan de rand van het dorp treft hier zijn Gouden kans.

Het object is volledig ingericht op het hobbymatig paarden houden. Alle faciliteiten zijn hiervoor aanwezig.

Uw unieke kans om betaalbaar paarden aan huis te hebben. Hoe mooi oud en mooi nieuw onder één dak samen kunnen gaan is hier zichtbaar, verwezenlijk uw droom.

 Bij binnen komst in de hal, springt het sfeervolle trappenhuis direct in het oog. De buitenkant van de  gehele boerderij is met zorg onderhouden, en is degelijk en onderhoudsvriendelijk. Binnen zijn de houten gebinten (spanten) van de vroegere koeiendeel in het zicht gelaten, en hebben de raam partijen de vormen van vroeger behouden, dit waren officieel de deuren voor de koeien.

De oude koeiendeel nu riante woonkamer biedt veel ruimte, mooi daglicht en uitzicht op de paardenbak en stallen.

Het ruime perceel, van circa 5000 m2 is een waar paarden paradijs.

Op het erf staan verschillende monumentale bomen die deze plek nostalgie geven.

De voor-en achter woning zijn ideaal geschikt voor mensen die op zoek zijn naar combi-wonen/mantelzorg of begeleid wonen. 

Downloads

Indeling

Begane grond:

Entree in zijgevel, waar u binnen komt in een ruime hal waar de meterkast en toilet zich bevinden, via deur naar ruime bijkeuken met wasgelegenheid en opslag voor paarden attributen e.d. ook kunt u via de hal naar de ruime sfeervolle woonkamer circa 50 m2, tevens is er verbinding  naar woon-eetkeuken met rechte  keukenopstelling voorzien van keukenapparatuur en provisieruimte. De keuken heeft een openslaande deur naar terras.  

Eerste verdieping:

Via vaste trap naar eerste etage, u komt op de overloop, waar zich drie ruime slaapkamers bevinden, cv-ruimte en badkamer met doucheruimte, dubbele wastafel, en tweede toilet.

Tweede verdieping:

Vaste trap naar zolderetage met twee (slaap) kamers

Kenmerken:

Wonen:  194 m2
Inhoud 650 m3
Externe bergruimte:     178 m2 met de stallen.  
Energielabel: B  
Slaapkamers;: 5
Bieden vanaf € 499.000,=

Bekijk op de kaart