Hanzeboulevard 133 Verkocht

Hanzeboulevard 133 Hanzeboulevard 133 Hanzeboulevard 133 Hanzeboulevard 133 Hanzeboulevard 133 Hanzeboulevard 133 Hanzeboulevard 133 Hanzeboulevard 133 Hanzeboulevard 133 Hanzeboulevard 133 Hanzeboulevard 133 Hanzeboulevard 133 Hanzeboulevard 133 Hanzeboulevard 133 Hanzeboulevard 133 Hanzeboulevard 133 Hanzeboulevard 133 Hanzeboulevard 133 Hanzeboulevard 133 Hanzeboulevard 133 Hanzeboulevard 133 Hanzeboulevard 133

Beschrijving

Omschrijving Heerlijk wonen aan de rand van Amersfoort en Hoevelaken in een nieuwe en plezierige woonwijk, kom dan snel kijken. Deze zo goed als nieuwe, goed onderhouden middenwoning heeft een geheel eigen identiteit en moderne uitstraling.

  • Vraagprijs: €309.500 k.k.
  • Plaats:HOOGLANDERVEEN
  • Perceel oppervlakte:118 m²
  • Woon oppervlakte:120 m²

Meer informatie

Omschrijving
Heerlijk wonen aan de rand van Amersfoort en Hoevelaken in een nieuwe en plezierige woonwijk, kom dan snel kijken. Deze zo goed als nieuwe, goed onderhouden middenwoning heeft een geheel eigen identiteit en moderne uitstraling. Deze stijlvolle woning is in 2012 gebouwd. Gelegen slechts op een paar kilometer van het Hoevelakense bos en aan de rand van Amersfoort in de plaats Hooglanderveen. genieten in het midden van het land nabij scholen, station en winkelcentra.
Deze woning ligt in een kindvriendelijke wijk, aan een parallelweg met alleen bestemmingsverkeer. Het uitzicht vanuit de keuken is groen. De woning staat op een perceel van 118 vierkant meter en heeft een tuingerichte woonkamer met twee openslaande deuren.
De tuin is zowel onderhoud- als kindvriendelijk.

Indeling

Entree/hal met garderobe. Mooie, tot in detail afgewerkte toiletruimte. Moderne luxe keuken met royaal daglicht en voorzien van moderne keuken apparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een ruime, tuingerichte woonkamer met dubbele tuindeuren die toegang geven tot het terras. De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming en een moderne plavuizenvloer.

1e verdieping:
Overloop, twee slaapkamers en een extra studeerkamer. Een moderne badkamer voorzien van riante doucheruimte, zwevend toilet en modern was meubel. Alles is tot in detail afgewerkt.

2e verdieping:
Deze ruimte wordt beschreven als een volwaardige verdieping met een grote overloop. Bevat natte ruimte en nog twee extra slaapkamers of hobbyruimtes. De ene kamer is voorzien van een dakraam, de ander is voorzien van een prachtige brede dakkapel. Op de tweede verdieping bevindt zich ook een vliering met vlizotrap.

Bijgebouwen:
Warm sfeervol houten schuur voor fietsen en gereedschap, ca 9 vierkante meter.

Bijzonderheden:
- Duurzaam;
- Modern;
- Energielabel AA;
- Instap klaar;
- Dichtbij alle belangrijke voorzieningen.

Bekijk op de kaart