Hanengewei 79Verkocht

Hanengewei 79 Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79Hanengewei 79

Beschrijving

Genieten op de Veluwe in het dorp Ermelo! Ermelo staat bekend om haar eindeloze fietsroutes door de prachtige bossen of over diverse heidevelden. Surfen bij Strand Horst, paardrijden over de zandwegen of genieten van de pittoreske schaapskooien is hier allemaal mogelijk.

  • Vraagprijs: €449.500 k.k.
  • Plaats:Ermelo
  • Perceel oppervlakte:416 m²
  • Woon oppervlakte:130 m²

Meer informatie

Deze vrijstaande woning uit het jaar 1975 is door de huidige eigenaren de laatste jaren met liefde en aandacht verbouwd tot een moderne woning. Duurzaam, modern en praktisch. De woning beschikt over een vrijstaande garage, drie slaapkamers en een extra hobbyruimte op de begane grond. Het unieke aan deze woning is dat deze in een boomrijke straat is gesitueerd in het centrum van Ermelo. Oppervlakte van het perceel is 416 m2, welke zeer praktisch en onderhoudsvriendelijk is. Het straat werk is excentriek door de rode broodjes en exclusieve waaltjes.

De hardhouten landhekjes en de lommerrijke eiken bomen maken het geheel compleet.

Downloads

Indeling

Begane grond:
Entree, royale gang en grote slaapkamer verbonden met doucheruimte. Daarnaast een grote ruimte die later is aangebouwd en uiterst geschikt voor hobby- of kantoorruimte. De sfeervolle woonkamer springt eruit vanwege het goed vertegenwoordigd daglicht, de sfeervolle openhaard. De half open eetkeuken is in strak design.

Eerste verdieping:
Boven bevinden zich een grote overloop met een extra bergruimte, en twee riante slaapkamers.

Buiten:
Parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto`s. Een besloten knusse achtertuin en open zij tuin. 

 Zoekt u een woning met slaapkamer en badkamer op begane grond is dit uw gouden kans! De woning is instap klaar.

Kenmerken:

-  Traditioneel gebouwd in steen
-   Voorzien van muur isolatie, dakisolatie en dubbelglas
-   Vloerverwarming
-   Glasvezel
-   Nieuwe meterkast
-  Buiten schilderwerk uit 2019

Bekijk op de kaart