Graaf van Groesbeekstraat 12Verkocht

Graaf van Groesbeekstraat 12 Graaf van Groesbeekstraat 12Graaf van Groesbeekstraat 12Graaf van Groesbeekstraat 12Graaf van Groesbeekstraat 12Graaf van Groesbeekstraat 12Graaf van Groesbeekstraat 12Graaf van Groesbeekstraat 12Graaf van Groesbeekstraat 12Graaf van Groesbeekstraat 12Graaf van Groesbeekstraat 12Graaf van Groesbeekstraat 12Graaf van Groesbeekstraat 12Graaf van Groesbeekstraat 12Graaf van Groesbeekstraat 12Graaf van Groesbeekstraat 12

Beschrijving

Deze ruime hoekwoning welke van binnen warm wordt ervaren door haar karakteristieke elementen, dit is een sfeervolle gezinswoning bij uitstek.

  • Vraagprijs: €314.500 k.k.
  • Plaats:Terschuur
  • Perceel oppervlakte:191 m²
  • Woon oppervlakte:116 m²

Meer informatie

En nog eens heerlijk rustig gelegen aan een doodlopende straat, waar het groene uitzicht overheerst.
Een gezellig familiehuis!

Zoekt u een rustig plekje in een kindvriendelijke wijk in het groene dorp Terschuur op ongeveer 4,5 kilometer van Hoevelaken dan is dit uw kans.

 

Downloads

Indeling

Begane grond:

Een sfeervolle hal in landelijke stijl zorgt voor het gevoel van `thuiskomen’ bij binnenkomst.

De woonkamer heeft direct een aantal verrassingen, het uitspringende daglicht door een raam aan de zijgevel, een schouw met een sfeervol kacheltje en dan de kamer en suitedeuren naar de ruime eetkeuken.

De warme L-vormige woonkamer is geheel voorzien van een laminaatvloer.

De keuken van een tijdloze praktische plavuizen vloer. Het keukenblok is een riante hoekopstelling, deze keuken is voorzien van alle noodzakelijke praktische apparatuur. De ruim opgezette keuken is ontstaan door de aanbouw aan de achterzijde. Dit is met aandacht en gevoel gerealiseerd, met uitzicht op de gezellige privacy-volle achtertuin.

De tuindeur verbindt u direct met het achterliggend gedeeltelijk overdekte terras, waar u al in het vroege voorjaar beschut kunt ontspannen.

Opvallend is de hoeveelheid kastruimte, en het strakke stucplafond met de subtiele inbouw verlichting.

Als extra aanbouw is de bijkeuken, hier bevindt zich de natte ruimte wasmachine/droger/vriezer) en extra opslagruimte.

Eerste verdieping;

In de hal bevindt zich de trap naar de eerste verdieping deze komt uit op de overloop welke direct verbinding geeft met twee ruime slaapkamers, en één knusse slaapkamer. Badkamer is voorzien van royale doucheruimte, apart toilet en een wastafel.

 Tweede verdieping:

Via de vaste trap komt u aan op de tweede verdieping. In een royale overloop waar de Cv-ruimte zich bevindt. De tweede verdieping beschikt over veel bergruimte. De overloop verbindt u direct met de vierde slaapkamer welke voorzien is van een grote dakkapel.

 

Bekijk op de kaart