Freule Helenastraat 10Verkocht

Freule Helenastraat 10 Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10Freule Helenastraat 10

Beschrijving

Op zoek naar gelijkvloers wonen, praktisch en vriendelijk qua onderhoud maar wel met de wens van een ruime praktische tuin? Dan is dit uw gelegenheid!

  • Vraagprijs: €324.900 k.k.
  • Plaats:Nijkerkerveen
  • Perceel oppervlakte:223 m²
  • Woon oppervlakte:82 m²

Meer informatie

Je kunt ver op avontuur gaan, maar soms ligt het om de hoek!

Op zoek naar gelijkvloers wonen, praktisch en  vriendelijk qua onderhoud maar wel met de wens van een ruime praktische tuin? Dan is dit uw gelegenheid!

Hoekwoning met slaapkamer en badkamer op de begane grond ( en  een extra slaapkamer op de eerste verdieping) met een extra bergzolder op een perceel van maar liefst 223 m2 in de nabijheid van alle voorzieningen van Nijkerkerveen, en op steenworp van Amersfoort en knoop punt Hoevelaken.

De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en aan de voorzijde bevindt zich een uniek groot dakterras. De woning is gelegen in een groene rustige woonstraat, met voldoende parkeergelegenheid . Inhoud van de woning is 332 m2.

Downloads

Indeling

Begane grond

Entree, hal, meterkast, trapopgang, woonkamer met halfopen hoekkeuken onder andere voorzien van  inbouwapparatuur. De woonkamer beschikt aan zowel voor-als achterzijde over grote ramen welke in combinatie met de half openkeuken zorgen voor veel daglicht toetreding.

Men noemt dit ook een door zon kamer.

 Vanuit de sfeer volle woonkamer heeft u toegang tot een tussenhal naar de ruime slaapkamer, ruim opgezette badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel en extra inpandige berging net aansluitpunten voor wasmachine en droger. De onderhoudsvriendelijke achtertuin, met goede zon ligging op het zuidwesten, is aangelegd met meerdere bordes en terrassen. De tuin is verder voorzien van een houten berging en achterom. Opvallend is dat de goed omsloten tuin veel privacy biedt.

 Eerste Verdieping:

Overloop met opstelplaats van Cv-ketel,  mogelijkheid voor bergruime, ruime tweede slaapkamer met fantastische hoogte en lichtinval en loopdeur naar dakterras. Daarboven is nog een extra zolder ruimte welke bereikbaar is via een vlizo trap, deze ruimte is ook voorzien van raam waardoor natuurlijk daglicht deze zolder extra aantrekkelijk maakt.

 Algemeen:

Bouwjaar: 1995. Volledig geïsoleerd. Woonoppervlakte 83 m2. Een creatief ingedeeld woonhuis met alle voorziening op de begane grond. Gelegen in kindvriendelijke woonwijk met gevarieerde woningbouw, rijk aan groen en parkeergelegenheid. In de nabijheid zijn scholen, supermarkt kerken en sportvelden gelegen. 

 

Bekijk op de kaart