Frans Halsstraat 46Verkocht

Frans Halsstraat 46 Frans Halsstraat 46Frans Halsstraat 46

Beschrijving

Hier wonen is wonen in het centrum met uitzicht op natuurlijke plek, kleurrijk, veel groen en bomen Frans Hals komt hier werkelijk tot zijn recht!

  • Vraagprijs: €0 k.k.
  • Plaats:Voorthuizen
  • Perceel oppervlakte:307 m²
  • Woon oppervlakte:130 m²

Meer informatie

Hier wonen is wonen in het centrum met uitzicht op natuurlijke plek, kleurrijk, veel groen en bomen Frans Hals komt hier werkelijk tot zijn recht!
In de bijzonder fraaie, ruim opgezette woonwijk mogen wij u te koop aanbieden een royaal GEZINSHUIS met groot aangebouwd afdak en veranda op een perceel van 307 m2.
Deze ruime hoekwoning is in de jaren 70 ontworpen met de doelstelling dat royaal wonen en genieten met een gezin perfect onder één dak te combineren zijn.
Dit royale familiehuis beschikt over een zeer royale onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin; Een Z-vormige woonkamer, met opvallend veel daglicht; Een separate keuken; 5 slaapkamers.
In de besloten zonovergoten tuin op het zuidoosten met achterom, terras, veranda, borders is het volop genieten! 
Alle voorzieningen zoals het centrum, scholen en openbaar vervoer zijn op korte afstand bereikbaar en er is sprake van een gunstige ligging t.o.v. uitvalswegen en de A1 en A30. 
Samengevat een heerlijk familiehuis met mogelijkheden, op een aantrekkelijke locatie die u absoluut moet ervaren en uiterst geschikt is voor een ZZP'er.
Tevens is er een garage bij te koop!

Indeling

Begane grond:
Royale entree/hal met moderne PVC-vloer. Toilet met fonteintje. Royale Z-vormige woonkamer met veel natuurlijk lichtinval, volledige PVC vloer en heeft uniek vrij uitzicht. Half open, L-vormige keuken in lichte kleurstelling. 
1e Verdieping:
Royale overloop. 3 Slaapkamers. Eenvoudige badkamer voorzien van: Douche, toilet, wastafel en wasmachine-aansluiting.
2e Verdieping:
Overloop. 2 Slaapkamers met diverse nieuwe raampartijen. Berging en cv-ketel. Tuin: Bevat eenvoudige aangebouwde groot afdak. Deze plek koopt u als u van natuur houdt.

 

Bekijk op de kaart