Evertsenlaan 1Verkocht

Evertsenlaan 1 Evertsenlaan 1Evertsenlaan 1Evertsenlaan 1Evertsenlaan 1Evertsenlaan 1Evertsenlaan 1Evertsenlaan 1Evertsenlaan 1Evertsenlaan 1Evertsenlaan 1Evertsenlaan 1Evertsenlaan 1Evertsenlaan 1Evertsenlaan 1Evertsenlaan 1Evertsenlaan 1

Beschrijving

In het gezellige dorp Voorthuizen, vlakbij het centrum (loopafstand) treft u deze goed onderhouden royale semi-bungalow (2-onder-1-kap).

  • Vraagprijs: €279.000 k.k.
  • Plaats:voorthuizen
  • Perceel oppervlakte:176 m²
  • Woon oppervlakte:120 m²

Meer informatie

In het gezellige dorp Voorthuizen, vlakbij het centrum (loopafstand) treft u deze goed onderhouden royale semi-bungalow (2-onder-1-kap).

Op de begane grond is de badkamer al aanwezig en door middel van een eenvoudige ingreep is ook een slaapkamer zeer eenvoudig te realiseren. Dit maakt deze woning ook zeer geschikt voor senioren.

Vanuit de woning heeft u een ruim en vrij uitzicht. En via de openslaande deuren directe toegang tot de onderhoudsvriendelijke en knusse besloten achtertuin. De woning is volledig geïsoleerd. Perceelsgrootte 176 m²..

Voor meer informatie graag contact opnemen met ons kantoor: 0342-440600

Indeling

Begane grond:

Knusse hal met houten trap, toilet met fonteintje, woonkamer met gashaard openslaande deuren naar terras. Nette open keukenvoorzien van alle inbouwapparatuur.  Eikenhouten planken vloerin hal, woonkamer en keuken.  Eeen slaapkamer op de begane grond eenvoudige te realiseerbaar.

eerste verdieping:


Overloop met dakraam en diepe slaapkamers (beide voorzien van dakraam en tv-aansluiting) waarvan èèn met extra Velux dakraam, bergruimte  geheel betegelde badkamer met douchecabine, wastafel en designeradiator en ruimte met opstelling cv.

Bekijk op de kaart