Eikebladvlinder 40Verkocht

Eikebladvlinder 40 Eikebladvlinder 40Eikebladvlinder 40Eikebladvlinder 40Eikebladvlinder 40Eikebladvlinder 40Eikebladvlinder 40Eikebladvlinder 40Eikebladvlinder 40Eikebladvlinder 40Eikebladvlinder 40Eikebladvlinder 40Eikebladvlinder 40Eikebladvlinder 40Eikebladvlinder 40Eikebladvlinder 40Eikebladvlinder 40Eikebladvlinder 40Eikebladvlinder 40Eikebladvlinder 40Eikebladvlinder 40

Beschrijving

Bent u op zoek naar een unieke woning dan bent u hier op het juiste adres.

  • Vraagprijs: €297.500 k.k.
  • Plaats:Amersfoort
  • Perceel oppervlakte:129 m²
  • Woon oppervlakte:120 m²

Meer informatie

"In de gewilde vlinderwijk:
Staat deze opvallend unieke woning, kent z’n kracht door de ruimte!" Woonkamer is uitgebouwd aan de achterzijde en heeft in de zichtlijn twee open slaande deuren naar tuin/terras. Als extraatje heeft deze woning een volledige tweede verdieping waardoor het huis vijf slaapkamers bevat.

Let op: Deze woning is Bieden vanaf de vraagprijs!

Downloads

Indeling

 Begane grond:

Welkom in de warme entree/hal (met meterkast) die tevens is voorzien van riant toilet met fontein. Daarna heeft u en brede deur naar de woonkamer die u verrast door het mooie daglicht, royale diepte en in zichtlijn, twee openslaande deuren naar een geheel strak terras/tuin.
De open keuken bevind zich aan de voorkant van de woning de U-vormige keuken opstelling is voorzien van allerhande inbouwapparatuur. Boven de keuken bevinden zich grootte raam partijen die gelijk de sfeer en openheid bepalen.

 Eerste verdieping:

Bevindt zich de gang /overloop met daar aansluitend drie slaapkamers en een kast met opstelling cv-ketel, en opstelling warmte-terugwin-installatie(zuinig stoken dus).Tevens bevindt zich een eenvoudige maar wel ruime betegelde badkamer met inloop douche, wastafel en tweede toilet. Een groot verrassing-element in deze woning is de tweede verdieping. U gaat met een vast trap naar de tweede verdieping/etage. Grote overloop, een separate wasruimte met aansluitingen voor uw wasmachine voorzien van wastafel en twee prachtige grote slaapkamers aan de voor-en achter zijde gelegen.

 De woning heeft een vrijstaande stenen berging met bitumen dak. De woning is gelegen in een groene wijk met  voorzieningen zoals scholen, winkelcentra, station alles op loop- en fietsafstand gelegen.

Een ruime instapklare woning.
De wijk is gelukkig voorzien van ruime parkeer gelegenheid!!
Energie-label C

Let op: deze woning is Bieden vanaf de vraagprijs!!

 

 

 

Bekijk op de kaart