Eikebladvlinder 40 Verkocht

Eikebladvlinder 40 Eikebladvlinder 40Eikebladvlinder 40Eikebladvlinder 40

Beschrijving

Een uitgebouwde midden woning in een uitstekende groene woonomgeving, bijzonder geschikt voor gezinnen gezien de ruimte.

  • Vraagprijs: €0 k.k.
  • Plaats:Amersfoort
  • Perceel oppervlakte:129 m²
  • Woon oppervlakte:120 m²

Meer informatie

Deze woning die in de woonkamer royaal uitgebouwd is met twee open slaande deuren naar tuin/terras heeft als kracht het mooie daglicht.
Tevens heeft deze woning een volledige tweede verdieping waardoor het huis vijf slaapkamers bevat.

Indeling

Begane grond:

Welkom in de warme entree/hal (met meterkast) sie tevens is voorzien van een riant toilet met fonteit. Daar na heeft u een brede deur naar de woonkamer die u meteen verrast door het mooie daglicht, royale diepe en in het zichtlijn twee openslaande deuren naar een geheel vernieuwd terras/achtertuin. De open keuken bevindt zich aaan de voorkant van de woning de U-vormige keuken opstelling is voorzien van allerhande inbouwapparatuur. Boven de keuken bevinden zich grootte raam partijen die gelijk de sfeer bepalen.

Eesrte verdieping:

Bevind in het middelpunt de overloop met daar aansluitend drie slaapkamers, cv-kast met pstelling cv-ketel en opstelling warmte-terugwin-instalatie.

Tevens bevindt zich een eenvoudige maar geheel betegelde badkamer met inloop douche, wastafel en tweese toilet. Een groot verrassing-element in deze woning is de tweede verdieping/etage. Grote overlop, een separate wasruimte met aansluiting voor uw wasmachine, voorzien van wastafel en twee prachtige grote slaapkamers aan de voor- en achter zijde gelegen. Tevens heeft deze woning een vrijstaande stenen berging met bitumen dak. De woning is gelegen op een groene locatie met bereikbaarheid en voorzieningen op loop en fiets afstand gelegen.

De wijk is gelukkig voorzien van ruime parkeer gelegenheid!

Bekijk op de kaart