Eendrachtstraat 111Verkocht

Eendrachtstraat 111 Eendrachtstraat 111Eendrachtstraat 111Eendrachtstraat 111Eendrachtstraat 111Eendrachtstraat 111Eendrachtstraat 111Eendrachtstraat 111Eendrachtstraat 111Eendrachtstraat 111Eendrachtstraat 111Eendrachtstraat 111Eendrachtstraat 111Eendrachtstraat 111Eendrachtstraat 111Eendrachtstraat 111Eendrachtstraat 111

Beschrijving

De grote woning ligt op een rustige plek waar aan ruimte geen gebrek is, buiten het eigen perceel zowel voel als zichtbaar is door het grote parkeer terrein rechts van het huis.

  • Vraagprijs: €379.000 k.k.
  • Plaats:Zwartebroek
  • Perceel oppervlakte:339 m²
  • Woon oppervlakte:140 m²

Meer informatie

Zelden komt er zo een degelijke twee-onder-een-kapwoning te koop! De woning bevat een extra grote garage, groot perceel en een eigen oprit voor uw auto.

Bouwjaar 1974 (Leuk om te weten, de bewoner heeft het degelijke huis zelf vol trots gebouwd).

Het eigen perceel is 339.M2 groot.

De woning ligt in de prettige en rustige dorpskern van het gezellige Zwartebroek. De zonligging is optimaal: de achterzijde van de woning is zuidwest gelegen.

Downloads

Indeling

De hoofdingang zit aan de Eendrachtstraat, en de achteringang van de woning aan de Vellingastraat.

Entree: Ruime hal, voorzien van toilet, meterkast en trapopgang naar eerste verdieping. De hal heeft een directe verbinding met de woonkamer en eetkeuken. De woonkamer heeft een bijzonder mooie natuurlijke lichtinval, een prachtige doorzonkamer! Overigens is er een schoorsteen aanwezig. De keuken en de woonkamer zouden door een eenvoudige ingreep met elkaar verbonden kunnen worden. De L-vormige keuken is voorzien van alle nodige keukenapparatuur.

Buiten deze ruimte is er ook nog een bijkeuken, volledig betegeld welke voorzien is van wasmachine, droger en diepvries.

Eerste verdieping:
Ruime hal, drie slaapkamers, groot dakterras, ruime badkamer uit de jaren zeventig. Deze is voorzien van een grote inloopdouche, een mooi ligbad en een grote ruimte voor de wastafel. Weinig badkamers die voorzien zijn van zulke afmetingen.

In de hal is een deur naar de vaste trap, welke leidt tot de TWEEDE VERDIEPING, deze is voorzien van veel bergruimte en biedt de mogelijkheid om meerdere slaapkamers te realiseren. De woning heeft een totale inhoud van 485 m3.

De afmeting van de garage is 26,5 M2 en is voorzien van gas en Electra.  

Bekijk op de kaart