Eekschillerslaan 16Verkocht

Eekschillerslaan 16 Eekschillerslaan 16Eekschillerslaan 16Eekschillerslaan 16Eekschillerslaan 16Eekschillerslaan 16Eekschillerslaan 16Eekschillerslaan 16Eekschillerslaan 16Eekschillerslaan 16Eekschillerslaan 16Eekschillerslaan 16Eekschillerslaan 16Eekschillerslaan 16Eekschillerslaan 16Eekschillerslaan 16Eekschillerslaan 16Eekschillerslaan 16Eekschillerslaan 16

Beschrijving

Waar komt de naam Eekschiller vandaan? “Iemand die van beroep eikenbomen de bast schilt, ontdoet”

  • Vraagprijs: €257.500 k.k.
  • Plaats:Voorthuizen
  • Perceel oppervlakte:130 m²
  • Woon oppervlakte:93 m²

Meer informatie

De goed onderhouden tussenwoning die u aangeboden wordt staat in de kindvriendelijke wijk aan de Eekschillerslaan 16. De woning heeft een stenen berging en een onderhoudsvriendelijke diepe tuin. De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en dubbel glas. De woning is gebouwd in 1989 en het perceel is 130 m2.

Deze laan is rijk voorzien van groen en heeft ruime parkeergelegenheid. De onlangs geheel vernieuwde speeltuin en voetbalkooi ligt op steenworpafstand, het centrum ligt op fietsafstand en lagere scholen liggen om de hoek.

Downloads

Indeling

Begane grond:

Entree, hal, meterkast, eenvoudig toilet met fonteintje en kelderkast. Dan komt u in de bijna vierkante woonkamer welke aan de achterkant van de woning ligt. De woonkamer heeft goed daglicht en is geheel voorzien van een strakke laminaatvloer. Ook is deze voorzien van een ruime praktische berg-/trapkast.

Aan de voorkant bevindt zich de keuken. Deze is modern gekleurd, eenvoudig en praktisch van indeling. De losstaande afwasmachine, magnetron en koelkast zijn ter overname. De ruimte biedt om er een royale L-vorm keuken in te bouwen met uitzicht naar de straat kant.

Eerste verdieping:

Overloop, twee zeer ruime slaapkamers, een gemoderniseerde douche welke royaal van opzet is en voorzien van moderne douchegoot. Een tweede toilet bevindt zich naast de douche.

Tweede verdieping:

Via een vaste trap bereikbaar. Hier bevindt zich de c.v. ruimte en de wasmachine aansluiting. De ruimte biedt een mogelijkheid voor een grote derde slaapkamer.

Zoekt u een praktische starterswoning? Dan is dit uw kans!

Bekijk op de kaart