Eikendalseveenweg 3Verkocht

Dwarsakker  twee-onder-één-kapwoning Dwarsakker  twee-onder-één-kapwoningDwarsakker  twee-onder-één-kapwoningDwarsakker  twee-onder-één-kapwoningDwarsakker  twee-onder-één-kapwoningDwarsakker  twee-onder-één-kapwoning

Beschrijving

Nog èèn royale twee-onder-één kapwoning met garage te koop in een fijne woonomgeving aan de rand van Zwartebroek, centraal gelegen onder de rook van Amersfoort.

  • Vraagprijs: €0 k.k.
  • Plaats:Zwartebroek
  • Perceel oppervlakte:232 m²
  • Woon oppervlakte:138 m²

Meer informatie

NOG ÈÈN ROYALE TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN MET GARAGE

De rust en de gemoedelijkheid; het is zó fijn wonen in Zwartebroek. Met de komst van 8 riante twee-onder-één-kap-woningen in de nieuwbouwwijk Dwarsakker wordt Zwartebroek nog weer iets mooier. Dwarsakker is een nieuwbouwwijk aan de zuidkant van Zwartebroek. De wijk is ruim en kindvriendelijk opgezet. Wordt één van deze 8 woningen misschien straks uw nieuwe (t)huis? Welkom in Dwarsakker!

Het gezondheidscentrum, dat binnenkort wordt gebouwd, bevindt zich in de nabijheid van dit project. Ook de supermarkt en bushalte bevinden zich op loopafstand. De gemeente Barneveld, waar Zwartebroek deel van uitmaakt is één van de meest geliefde woonomgevingen van Nederland. Daar vind je nog de ongerepte, veluwse natuur en gezellige dorpskernen. Wilt u wonen in één van deze 8 riante twee-onder-één-kap-woningen? Schijf u nu in bij één van de makelaars.

MAKELAARS

Heeft u interesse, vragen of hulp nodig?

Teun Gundelach Vastgoed en Midden Nederland Makelaars hebben de handen in één geslagen om deze woningen te verkopen. 

 

Indeling

Begane grond: Zodra we door de deur stappen van deze prachtige halfvrijstaande woning komen we binnen in de ruime hal. In deze hal vinden we de trapopgang, meterkast en de toiletruimte. Vanuit de hal is er toegang tot de royale woonkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. De begane grond  is geheel voorzien van vloerverwarming. Aan de achterzijde vinden we de woonkeuken met toegang tot het terras waarvan u uitkijkt op de royale achtertuin.

Eerste verdieping: Eenmaal bovenaan de trap bereiken we de overloop van de 1e verdieping. Vanuit de overloop hebben we toegang tot 3 ruime en lichte slaapkamers, de badkamer en vaste trap naar de 2e verdieping. De Badkamer is voorzien van douche, wandcloset en wastafel.

Tweede verdieping: De 2e verdieping is vrij indeelbaar. Meerdere ruimtes kunnen op deze ruime verdieping gerealiseerd worden. Tevens is hier een opstelling van wasmachine, wasdroger en warmtevoorzieningen.

Bekijk op de kaart