Ds. W.L. Mulderstraat 14Verkocht

Ds. W.L. Mulderstraat 14 Ds. W.L. Mulderstraat 14Ds. W.L. Mulderstraat 14Ds. W.L. Mulderstraat 14Ds. W.L. Mulderstraat 14Ds. W.L. Mulderstraat 14Ds. W.L. Mulderstraat 14

Beschrijving

Prachtig gelegen recent gebouwde 2-onder- 1 kap woning met aangebouwde verwarmde garage en een carport.

  • Vraagprijs: €0 k.k.
  • Plaats:Zwartebroek
  • Perceel oppervlakte:348 m²
  • Woon oppervlakte:140 m²

Meer informatie

ONDER BIEDING!!! Wij nemen u graag mee naar een fantastisch familiehuis! In het forenzen dorp Zwartebroek (gemeente Barneveld ca 10 kilometer vanaf Amersfoort en ca 5 kilometer van station Hoevelaken), op een werkelijk kindervriendelijke locatie. En op loopafstand van alle noodzakelijke voorzieningen, zoals school, supermarkt en sportaccommodaties. Mogen wij u te koop aanbieden een zeer riant helft van een dubbelwoonhuis met aangebouwde garage inclusief bovenverdieping op een perceeloppervlakte van 348 M2. De krachten van deze woning zijn de royale parkeergelegenheid op eigen terrein, de ochtendzon in de voorkamer en de achtertuin op het zuid westen gelegen. De staat van onderhoud is goed!

Indeling

Allure, stijl en sfeer een combinatie in het woonsegment: wonen, werken en ontspannen

Begane grond: 
Entree, hal met royale trappartij vaste kast en toilet. Vervolgens komt u binnen in de fantastische lichte living, met erker en de warme houten vloer die de hele onder verdieping bedekt. De woon-/eetkamer en keuken hebben een open verbinding met elkaar. 

Eerste verdieping: 
Royale overloop welke verbinding maakt met 4 ruime slaapkamers, deze zijn voorzien van grote inbouwkasten, een complete badkamer in moderne kleurstelling voorzien van inloopdouche, ligbad, wandmeubel en toilet. Tevens bevind zich boven de garage een master-bedroom.

Tweede verdieping: 
Riante overloop, vijfde slaapkamer/kantoorruimte.

Garage: 
Deze is extra groot, voorzien van verwarming,c.v-ketel (is recent verniewd)  water, extra ramen. Extra ramenen en extra buitendeur, is eenvoudig om te bouwen tot mantelzorg ruimte of biljartruimte.

Tuin: 
Achtertuin bevat groot terras, gras en vlonders. En nogmaals vol op het zuid westen gericht.

Bekijk op de kaart