Dorpstraat 13Verkocht

Dorpstraat 13 Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13Dorpstraat 13

Beschrijving

Karakteristiek wonen ‘’in de parel van Gelderland’’ het Veluwse dorp Garderen!

  • Vraagprijs: €459.000 k.k.
  • Plaats:Garderen
  • Perceel oppervlakte:535 m²
  • Woon oppervlakte:160 m²

Meer informatie

Deze uitspringende exclusieve twee-onder-één kapwoning biedt meer dan alleen wonen. Het huis biedt mogelijkheden voor een praktijk aan huis, kantoor aan huis, grote hobbyruimte of studeerruimte.

De sfeervolle woning ademt karakter, dit geldt zowel binnen als buiten.

Aan alles zult u ervaren dat deze woning niet alleen met liefde is onderhouden, maar dat ook veel authentieke details door de tijd heen bewaard zijn gebleven (o.a. glas in lood) of in ere zijn hersteld. Deze woning is al meerdere generaties door één familie genoten.

Kortom, ‘’een karakteristiek woongenot’’ midden in het centrum van het groene dorp Garderen, met meer dan een dubbele garage, waar zich ook een royale boven etage bevindt.

Het perceel oppervlakte: 535 m2
Bouwjaar: 1939
Inhoud: 635 m3
Externe bergruimte: 50 m2

Downloads

Indeling

Begane grond.

De opvallende inpandige chique voordeur geeft u direct het gevoel van een hartelijk welkom. Bij binnenkomst in de rustieke hal, deze geeft u de toegang tot de grote eetkeuken en de rechthoekige ruime woonkamer die direct opvalt door de goede lichtinval aan zowel de voor- als achterzijde. De extra beneden kamer is uiterst geschikt voor de voorheen beschreven mogelijkheden of ideaal voor een slaapkamer. Er is ook een mooie grote droge kelder onder het huis.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot vier zeer riante slaapkamers, een separaat toilet, een wasruimte, badkamer voorzien van wastafel, een bad en inloopdouche.

 Tweede verdieping:

Veel bergruimte, een aparte Cv-ruimte, twee extra slaapkamers voorzien van daglicht.
Het geheel verdient op zowel het erf de schuur en het woonhuis een lintje op onderhoud en stijl.
Tevens is er een royale parkeergelegenheid voor meerdere auto`s op eigen erf.

Bekijk op de kaart