Delderveenweg 2Verkocht

Delderveenweg 2 Delderveenweg 2Delderveenweg 2Delderveenweg 2Delderveenweg 2Delderveenweg 2Delderveenweg 2Delderveenweg 2Delderveenweg 2Delderveenweg 2Delderveenweg 2Delderveenweg 2Delderveenweg 2Delderveenweg 2Delderveenweg 2Delderveenweg 2Delderveenweg 2Delderveenweg 2Delderveenweg 2Delderveenweg 2Delderveenweg 2Delderveenweg 2Delderveenweg 2

Beschrijving

Gouden kans voor starters/senioren. Deze tot in de fijnste details afgewerkte woning wordt u aangeboden als een gouden kans.

  • Vraagprijs: €317.500 k.k.
  • Plaats:Zwartebroek
  • Perceel oppervlakte:169 m²
  • Woon oppervlakte:87 m²

Meer informatie

In het groene forenzen dorp Zwartebroek op loop afstand van alle openbare voorzieningen, school, kerk en supermarkt wordt deze hoekwoning (rug-aan-rug woning) met luxe houten veranda voorzien van stroom en onderhoud vriendelijke tuin.

Gouden kans voor starters/senioren. Deze tot in de fijnste details afgewerkte woning wordt u  aangeboden als een gouden kans. Alles wat u beleeft in deze woning is met zorg en praktisch denken gerealiseerd. Een strakke, moderne instap-klare woning. Deze ruime hoekwoning (rug-aan-rug woning) is ook nog eens energie zuinig wonen!!

Het exclusieve aan deze woning is het mooie daglicht wat via de zij-gevelramen naar binnen straalt.

Uw maandelijkse energie kosten zijn gewoon genieten.

Op fraaie kindvriendelijke, groene locatie gelegen, hoekwoning (rug-aan-rug) met aangebouwde berging in nieuwbouwwijk DWARSAKKER te Zwartebroek, gemeente Barneveld. De woning is gebouwd in 2017, voorzien van alle isolatie en beschikt over een A energie-label. Het terras is aan de voor en zijkant gelegen, de zonligging is ideaal.

Downloads

Indeling

Begane grond:

Royale hal, meterkast, en modern luxe toilet. Daarna komt u in de ruime woonkamer aan voorzijde van de woning met grote raam partijen, open keuken met een strakke witte-lijn keuken voorzien van alle noodzakelijke inbouwapparatuur, de keuken is een meubelstuk in huis werkelijk een lust voor het oog. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Daarnaast bevindt zich een ruime berging/kast.

 1e etage: 

Overloop met twee slaapkamers beide voorzien van natuurlijk daglicht, slaapkamers zijn ruim van opzet, moderne badkamer met douche, toilet met badmeubel.

 2e etage: 

Via vaste trap komt u op de grote zolder (derde slaapruimte of kantoor ruimte). In deze ruimte bevind zich ook de cv-ruimte en natte ruimte.

Energiezuinig, tot in detail afgewerkt, Kerk, school, speelveld, supermarkt dit alles op loopafstand, deze woning is gelegen in een zeer geliefde woonwijk.

Zwartebroek ligt op fietsafstand van station Hoevelaken en ca.7.5 km van Amersfoort.

 

Bekijk op de kaart