Broekhuizenstraat 13Verkocht

Broekhuizenstraat 13 Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13Broekhuizenstraat 13

Beschrijving

Welkom in de Broekhuizenstraat. Soms moet u een huis binnen lopen om echt verliefd te worden. Daar is dit zeker het type huis voor! De voorgevel doet namelijk niet vermoeden wat voor ruimte er in dit huis verborgen zit.

  • Vraagprijs: €589.000 k.k.
  • Plaats:Terschuur
  • Perceel oppervlakte:700 m²
  • Woon oppervlakte:103 m²

Meer informatie

Soms moet u een huis binnen lopen om echt verliefd te worden. Daar is dit zeker het type huis voor! De voorgevel doet namelijk niet vermoeden wat voor ruimte er in dit huis verborgen zit. Ruimte, vele opties en daarnaast ook een zeer ruime privacy volle achtertuin. Vele mogelijkheden om het huis aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Te denken valt hierbij aan een kantoor of een praktijk aan huis

Ruimte, vele opties en daarnaast ook een zeer ruime privacy volle achtertuin. Vele mogelijkheden om het huis aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Te denken valt hierbij aan een kantoor of een praktijk aan huis.

Indien u de heer des huizes zou spreken, merkt u direct het enthousiasme. Enthousiasme over de heerlijke, aan de achterzijde zeer privacy volle plek. Met, wat wilt u nog meer, de perfecte tuinligging op het zuiden. Meneer heeft het huis zelf gebouwd vanuit een precisie in vakmanschap.

“Ook voor ons als kinderen was het heerlijk hier, spelen en ravotten in de heerlijke tuin en later “relaxen” op het terras onder het zonnescherm. De school was op loopafstand en ook konden we sporten om de hoek. De rust van opgroeien in een dorp met toch de mogelijkheden van de stad dichtbij. Inmiddels zijn wij allang de deur uit, maar wij gunnen een nieuwe bewoner/ gezin ook deze plek.”

De woning

Aan een rustige en kindvriendelijke straat, nabij sportvelden, school, uitvalswegen en op fietsafstand van de gezellige plaatsen Hoevelaken, Nijkerk, Amersfoort en Barneveld, ligt deze vrijstaande bungalow. Gelegen op een ruim perceel van 700 M2  in het groene dorp Terschuur.

Het dorp trekt niet alleen inwoners vanuit de regio, maar ook veel mensen van buiten de regio.
Terschuur wordt gekenmerkt door zijn verbondenheid met het bos, richting Barneveld bevindt zich “Het Paradijs” of richting Zwartebroek “De Blankenhoef”.
De grootste kracht is niet alleen het groene wonen, maar ook een dorp centraal in het land waar ruimte en rust nog normaal zijn.

 

Downloads

Indeling

Begane grond
Overdekte entree met prachtige voordeur, ruime hal, toilet, praktische badkamer en slaapkamer op begane grond.

Via de hal komt u in de woonkeuken met hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur. Hier is tevens plek voor een eettafel.

Daarnaast is vanuit de hal de L-vormige doorzon-/woonkamer te bereiken. Deze heeft zowel aan de voorzijde als achterzijde grote raampartijen. De kracht van de woning is het schitterende uitzicht op de diepe en kleurrijke achtertuin. Naast de centrale verwarming is er ook een open haardkanaal waar op dit moment een “hoog rendement kachel” is geplaatst op een centraal punt in de woonkamer.

Door middel van een eenvoudige ingreep kunnen er openslaande deuren richting de tuin gerealiseerd worden. Dit is ook in de keuken te realiseren om direct op het zonrijke terras uit te komen.

Aansluitend is naast de garage ook een extra ruime berging/bijkeuken (zie plattegrond). Hier bevindt zich de wasmachine- en droger aansluiting.

De berging zou, na een kleine ingreep, ook dienst kunnen doen als kantoor of praktijk aan huis met een eigen ingang.

1e verdieping
Via een vaste trap komt u op de overloop welke is voorzien van vaste kastruimte. Deze verdieping heeft 3 slaapkamers. Waarvan de grootste kamer zeer ruim bemeten is.

Zolder
De zolder is bereikbaar via een vlizotrap.
Kom kijken en laat u verrassen door de ruimte in dit fijne huis!

 Bijzonderheden:

- Zeer ruim bemeten gezinshuis
- Ruime garage met automatische roldeur
- Mogelijkheid voor kantoor of praktijk aan huis
- Parkeergelegenheid voor 2 auto’s achter elkaar op eigen oprit.
  Met aanpassing van de tuin ook de  mogelijkheid om 2 auto’s naast elkaar te      parkeren
- De ultieme privacy volle achtertuin,circa 360 m2 diep, mooi aangelegd, optimale    zonnige liggin       
- De woning biedt nog vele mogelijkheden om er een nog ruimere woning van te
  maken voor een ieder die dat zou willen
- Woonoppervlak:  103 M2
- Perceeloppervlak:700 M2

 

Bekijk op de kaart