Baron van Nagellstraat 48Verkocht

Baron van Nagellstraat 48 Baron van Nagellstraat 48Baron van Nagellstraat 48Baron van Nagellstraat 48Baron van Nagellstraat 48Baron van Nagellstraat 48Baron van Nagellstraat 48Baron van Nagellstraat 48Baron van Nagellstraat 48Baron van Nagellstraat 48Baron van Nagellstraat 48Baron van Nagellstraat 48Baron van Nagellstraat 48Baron van Nagellstraat 48Baron van Nagellstraat 48Baron van Nagellstraat 48Baron van Nagellstraat 48Baron van Nagellstraat 48Baron van Nagellstraat 48

Beschrijving

Een gezellige, stijlvolle gerenoveerde woning, waarbij gebruik gemaakt is van hoogwaardige materialen en veel aandacht geschonken is aan originele stijlkenmerken. De woning bevat authentieke kloosterdeuren/exclusieve paneeldeuren sommigen zijn voorzien van glas in lood elementen.

  • Vraagprijs: €649.500 k.k.
  • Plaats:VOORTHUIZEN
  • Perceel oppervlakte:1004 m²
  • Woon oppervlakte:200 m²

Meer informatie

Een gezellige, stijlvolle gerenoveerde woning, waarbij gebruik gemaakt is van hoogwaardige materialen en veel aandacht geschonken is aan originele stijlkenmerken.


De woning bevat authentieke kloosterdeuren/exclusieve paneeldeuren sommigen zijn voorzien van glas in lood elementen. Het huis heeft fraaie bakgoten en zinken-hemelwater afvoeren. Ook is er nieuw hang- en sluitwerken in oude stijl. De woning ligt aan één van de ontsluitingswegen van het dorp Voorthuizen. Voorthuizen is voorzien van een volwaardig winkelcentrum, diverse basisscholen en voldoende sportaccommodaties. Dit karaktervolle huis is met zorg samengesteld.

Indeling

Begane grond:
Via een overdekt zij-entree bereikt u de royale hal met vide/provisiekast/vernieuwde meterkast.
De hal is voorzien van een mooie exclusieve tegelvloer, een garderobe-nis en een toilet ruimte., met een toog naar de natte ruimte en strijk ruimte.
Middels een chique deur is er toegang tot de riante woonkamer/living. Vervolgens is er een separate televisiehoek
De woonkamer bestaat uit een grote \zithoek mooi daglicht en een moderne strakke gashaard.
Woonkamer is circa 50 m2.
Middels dubbele schuifdeuren (kamer en-suite deuren) is er toegang tot de riante woon/leef keuken. (ca 38 m2)
De stijlvolle luxe warme keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur een u-model, met in het midden een tafel waar u met tien personen kunt dineren.
Tevens bevindt zich een royale slaapkamer en badkamer op de begane grond.

U kunt van uit de keuken via twee royale terrasdeuren genieten van de onder architectuur aangelegde tuin die in het geheel complimenteert. De voor- en achtertuin zijn voorzien van waaltjes, oud-hollandsegrind en diverse bordes. Het zwembad is gerealiseerd in de zon met opnieuw privacy gewaarborgd ( een mooi besloten tuin) In de achtertuin bevindt zich er een grote hobbyschuur met gezellige veranda.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping treft u vier slaapkamers en een badkamer. èen van de slaapkamers is voorzien van een Engels balkon.

Bekijk op de kaart