Appelsestraat 12Verkocht

Appelsestraat 12 Appelsestraat 12Appelsestraat 12Appelsestraat 12Appelsestraat 12Appelsestraat 12Appelsestraat 12Appelsestraat 12Appelsestraat 12Appelsestraat 12Appelsestraat 12Appelsestraat 12Appelsestraat 12Appelsestraat 12Appelsestraat 12Appelsestraat 12Appelsestraat 12Appelsestraat 12Appelsestraat 12

Beschrijving

Gelegen op goede stand in het rustieke buurtschap “Appel” waar u kunt genieten van de rust en ruimte!

  • Vraagprijs: €419.500 k.k.
  • Plaats:Nijkerk
  • Perceel oppervlakte:705 m²
  • Woon oppervlakte:119 m²

Meer informatie

In het bosrijke buurtschap, welke onder de gemeente Nijkerk valt, is de woning aan een rustige weg gesitueerd, de woning ligt iets hoger dan de weg, waardoor het uitzicht op het landgoed Appel werkelijk een schilderij is. Dit cultuur historisch landschap vlakbij Nijkerk omvattende circa 300 hectare, bevat prachtige hoge enggronden, af gewisseld door lage hooilanden, die veel al omsloten zijn door mooie hout wallen en singels. De natuur spreekt hier van zelf.

Deze vrijstaande woning heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De hoofdtuin (achtertuin) is zo ruim dat u altijd kunt genieten van de zon. Tevens is er een royale vrijstaande garage circa 36m2. Parkeren kunt u op eigen grond  er is ruimte voor meerder auto`s.

De woning is degelijk, goed onderhouden. Ook zijn er nog meerdere  hobbyruimtes en overdekte caravanstalling aanwezig, kortom de kracht van deze plek is rondom zon, midden in de natuur met uitzicht op oude eiken en landelijke beuken hagen/singels. Wilt u kunnen wandelen vanuit u voordeur, direct in de natuur dan is dit uw gouden kans!!

Lagere school, supermarkt en sportaccommodatie zijn op fiets afstand.
Bouwjaar: 1966
Woonoppervlakte: ca 119 m2
Perceel oppervlakte: 705 m2

Grote stenen garage met berg ruimte en zolder etage.
Een stenen berging is aanwezig.

Verkoop onder gunning.

Downloads

Indeling

Begane grond:

Door middel van entree komt u in de hal, met toilet ruimte voorzien van toilet, urinoir en fonteintje.
In de hal bevindt zich een meterkast en vaste kast.

De woonkamer met uitzicht over de landerijen is een verademing voor het oog, de open keuken in hoek-opstelling voorzien van diverse apparatuur. U kunt vanuit de keuken rechtstreeks na de tuin.

Aan de achterkant van de woning bevindt zich een royale slaapkamer, badkamer voorzien van ligbad en douchecabine. De wasruimte is ook op de begane grond.

Eerste verdieping:

Via trapopgang met vide komt u op de overloop met kastenwand, twee ruime slaapkamers beide voorzien van dakkapel, één van de slaapkamers heeft een wastafelmeubeltje.
Overigens is er boven ook een kleine badkamer/douche en een 2e toilet. De cv-ruimte bevindt zich ook boven in een vaste kast.

Bekijk op de kaart