Appelsestraat 10Verkocht

Appelsestraat 10 Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10Appelsestraat 10

Beschrijving

Gelegen op goede stand in het rustieke buurtschap “Appel” waar u kunt genieten van de rust en ruimte!

  • Vraagprijs: €417.500 k.k.
  • Plaats:Nijkerk
  • Perceel oppervlakte:491 m²
  • Woon oppervlakte:84 m²

Meer informatie

In dit buurtschap, welke onder de gemeente Nijkerk valt, is de woning aan een rustige weg gesitueerd, met fraai uitzicht aan de voorzijde over landerijen en bos behorend bij Landgoed Appel. Vanuit uw woonkamer kijkt u zo het bos in waar u wild kunt spotten.

Deze instapklare vrijstaande woning met garage is gelegen aan de Appelsestraat.

De woning is in de loop van de jaren zeer goed onderhouden en regelmatig gemoderniseerd, ook zijn er energiebesparende maatregelen aangebracht. De  oprit is ruim, waar zeker capaciteit is voor twee of drie auto`s. De onder architectuur aangelegde achtertuin omvat diverse zitjes, met aan u de keuze waar u in de zon of schaduw kunt genieten. Deze tuin is gewaarborgd van veel privacy.

 De woning biedt de mogelijkheid door een eenvoudige verbouwing een extra ruimte beneden te realiseren is. De tekening en vergunning zijn aanwezig. De woning heeft zowel boven als beneden een badkamer.

Lagere school, supermarkt en sportaccommodatie zijn op fiets afstand.
Bouwjaar: 1969, Woonoppervlakte: ca.84 m2 Oppervlakte garage:  ca.25m2        
Perceel oppervlakte is: 491 m2  

Indeling

Begane grond:

Overdekte entree/hal met kelderkast onder de trap, meterkast, trapopgang en toilet en klein geheel betegelde badkamer met douche en wastafelmeubel.
Sfeervolle L-vormige woon/eetkamer met openhaard en unieke daglicht toetreding in de gehele ruimte. Een half open keuken, eenvoudig maar wel voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen. De kracht van deze keuken is de riante verbondenheid met de exclusieve achtertuin. Daarnaast treft u nog een extra bijkeuken met aansluiting voor was apparatuur/cv-ruimte.( Nefit HR 2015)  Extra lange garage met op afstand bedienbare roldeur, en een extra deur naar de tuin.

 Eerste verdieping:

Overloop met exclusieve verlichting, grote bergkast. Twee slaapkamers waarvan één aan de achterzijde met vaste kasten, en één aan de voorzijde met uitzicht naar de bossen. Een hele nieuwe badkamer met toilet,  inloop douche met hardglas wanden, luxe wastafelmeubel met kasten en spiegel en toilet (vrij hangend wandcloset) .

Bekijk op de kaart