Albert van Meerveldstraat 67Verkocht

Albert van Meerveldstraat 67 Albert van Meerveldstraat 67Albert van Meerveldstraat 67Albert van Meerveldstraat 67Albert van Meerveldstraat 67Albert van Meerveldstraat 67Albert van Meerveldstraat 67Albert van Meerveldstraat 67Albert van Meerveldstraat 67Albert van Meerveldstraat 67Albert van Meerveldstraat 67Albert van Meerveldstraat 67Albert van Meerveldstraat 67Albert van Meerveldstraat 67Albert van Meerveldstraat 67

Beschrijving

Zoekt u een warme, degelijke en instapklare woning? Geheel naar deze tijd anno 2020, dan is dit de juiste woning: modern, strak en warme elementen.

  • Vraagprijs: €297.900 k.k.
  • Plaats:Zwartebroek
  • Perceel oppervlakte:162 m²
  • Woon oppervlakte:111 m²

Meer informatie

De woning bevindt zich aan een ruim groen plantsoen. Deze kindvriendelijke wijk ademt aan alle kanten ruimte. Wij heetten u welkom in het groene forensendorp Zwartebroek onder de rook van Amersfoort.

Deze economische en goed afgewerkte woning biedt u lage woonlasten en is zeer onderhoudsvriendelijk. Supermarkt en school op loopafstand en treinstation Hoevelaken op fiets afstand. Deze woning heeft parkeergelegenheid op eigen terrein.

Alles is in deze woning is tot in detail afgewerkt, kortom een schitterende instapklare woning.

Downloads

Indeling

Begane grond:

Alvorens u de voordeur instapt onder de overdekte entree ruikt u het gras van het grote groene plantsoen, uniek in deze omgeving. In de hal komt de moderne stijl u direct tegemoet en geeft direct indruk over, de aandacht die in alle details, van deze woning is gegeven. De hal is voorzien van meterkast, luxe toilet en chique trapopgang (zowel landelijk als modern). Vervolgens loopt u naar de woonkamer met riante moderne open keuken, deze is voorzien van schitterend daglicht. De uitblinkende keuken is voorzien van alle nodige apparatuur. Wie er oog voor heeft, ziet dat de combinaties van kleuren met zorg zijn uitgezocht. De deur van de hal naar de woonkamer bevat glas en lood elementen. De riante woonkamer bevat een houten vloer, een praktische trapkast, een warme tv-hoek, grote raampartijen en een moderne haard die zowel open als gesloten kan branden. De moderne haard bevat een glazen schuifelement. De woonkamer is aan de achter kant van de woning en biedt u volledige privacy. Een vierkante woonkamer biedt veel mogelijkheden voor de indeling van uw meubels.

Eerste Verdieping:

Drie keurig strakke slaapkamers met goed buitenlicht door de grote raampartijen, luxe douche, voorzien van designhanddoeken, radiator en zwevend toilet. De gehele badkamer met stijl en klasse afgewerkt, dit zult u op weinig zo aantreffen.

Tweede verdieping:

Algemene ruimte voorzien van witgoed aansluitingen en cv-ketel. Hier biedt het u ruim de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer.

Bekijk op de kaart