Panden

Eikendalseveenweg 3Zwartebroek

Nog èèn royale twee-onder-één kapwoning met garage te koop in een fijne woonomgeving aan de rand van Zwartebroek, centraal gelegen onder de rook van Amersfoort.

€ 359.500 k.k. Te koop

Laakweg 25Nijkerkerveen

Zoekt u een buitenverblijf/paardenparadijs, onder de rook van Hoevelaken/Amersfoort met veel bijgebouwen. Waar sfeer, creativiteit en ruimte aanwezig is.

€ 595.000 k.k. Te koop

Eikendalsveenweg Kavel 2Zwartebroek

Welkom bij uw plaatselijke Makelaar in Zwartebroek TGV. Wij willen u graag hartelijk welkom heten in onze gezellige, warme omgeving tussen Barneveld en Amersfoort!

€ 237.500 v.o.n. Te koop

Molweg 5TERSCHUUR

Royaal landhuis met souterrain en diverse bijgebouwen. Stal, schuur, kas. I bosrijk omgeving, ook wel "Het Paradijs" genoemd. Uiterst geschikt voor mantelzorg, of ook wel zorg instelling. Alles in overleg met de Gemeente Barneveld.

€ 1.395.000 k.k. Te koop

Koperweg 6Zwartebroek

Uniek en centraal in Nederland gelegen, in het buitengebied nabij Zwartebroek en Hoevelaken treft u deze semibungalow. De woning heeft één van de mooiste uitzichten over uitgestrekte natuurgebieden.

€ 525.000 k.k. Te koop

Baron van Nagellstraat 48VOORTHUIZEN

Een gezellige, stijlvolle gerenoveerde woning, waarbij gebruik gemaakt is van hoogwaardige materialen en veel aandacht geschonken is aan originele stijlkenmerken. De woning bevat authentieke kloosterdeuren/exclusieve paneeldeuren sommigen zijn voorzien van glas in lood elementen.

€ 649.500 k.k. Te koop
Er zijn geen resultaten gevonden.